Războiul continuă: Udrea depune o nouă contestaţie a votului în PDL. „Vom...

Războiul continuă: Udrea depune o nouă contestaţie a votului în PDL. „Vom face acest lucru până ce vom primi un răspuns mulţumitor”

0
DISTRIBUIȚI
udrea 34
Elena Udrea continuă războiul pedelisto – pedelist FOTO: Dragoş Boţa

Tabăra Elenei Udrea a anunţat în urmă cu puţin timp că va depune o nouă contestaţie privind votul în cadrul congresului extraordinar al PDL, unde a candidat, împotriva lui Vasile Blaga şi Monica Macovei, la şefia partidului.


După ce Vasile Blaga a fost declarat câştigător, tabăra lui Udrea a depus o primă contestaţie, respinsă azi de PDL.

„Răspunsul îl considerăm nemulţumitor, considerăm că pentru cele 37 de voturi trebuie făcută această renumărare. Am depistat nereguli, care depăşesc acest număr. Cerem renumărarea ca acest rezultat (alegerea lui Vasile Blaga – n.r.) să fie considerat legitim”, a declarat Cristian Petrescu, în cadrul unei conferinţe la PDL. Susţinătorii Elenei Udrea spun că au depistat câteva nereguli, printre care şi faptul că unii dintre cei care au votat ieri nu ar fi fost în Bucureşti. „Nu am primit listele de intrare în sală, doar cele de vot. Vom reveni cu o nouă contestaţie, pentru renumărarea voturilor, pentru primirea listelor. Dorim doar să ştim că noul preşedinte a fost ales legitim.

Vom depune contestaţii până ce vom primi un răspuns mulţumitor”, a mai spus Petrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.