Robu continuă marea mutare a spitalelor. Ce variante are pentru Clinica de...

Robu continuă marea mutare a spitalelor. Ce variante are pentru Clinica de Oftalmologie

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

La începutul lunii februarie, primarul Nicolae Robu anunţa că are planuri mari legate de Clinica de Dermatologie.  “Chiar dacă am avut ezitări să fac anunţul, nu ştiu care dintre dumneavoastră a zis că lovesc ca un tsunami, deci să continuăm aşa. Vreau să găsesc o soluţie pentru mutarea Clinicii de Dermatologie şi pentru a pune la dispoziţie acea clădire pentru a găzdui toate centrele culturale şi toate reprezentanţele diplomatice străine în Timişoara şi, în plus, un centru pentru tineret. Este un proiect greu, n-aş vrea ca medicii care lucrează acolo şi pacienţii să îşi facă nelinişti. Mutarea clinicii se va produce cu grijă, pentru ca noile condiţii în care ea va funcţiona să fie mai bune decât cele actuale şi cred că am dovedit că acţionez în acest spririt şi când am mutat Clinica de Oncologie în locul unde ea funcţionează astăzi.


Nu vă pot spune acum unde va fi mutată Clinica de Dermatologie, explorăm mai multe posibilităţi şi cu certitudine vom găsi soluţia în câteva luni”.

Înte timp, edilul şef a anunţat că a descoperit că întreaga clădire plus curtea aferentă Spitalului Militar aparţin municipalităţii. Chiar şi aşa încă nu s-a luat nicio măsură pentru mutare, dar pentru a arăta că nu stă degeaba, primarul a declarat astăzi că  “am cerut Direcției Instituiții Școlare, Medicale, Sportive și Culturale să inițieze demersurile pentru repararea clădirii Clinicii de Oftalmologie de pe strada Sf. Ioan. Este vorba despre clădirea dintre biserică și parcarea de la fostul centru militar. Am cerut să se urgenteze preparativele pentru ca imobilul să intre cât mai repede în reparații”. Robu a precizat că i-a cerut şi managerului spitalului Municipal din Timişoara Octavian Mazilu  să găsească, împreună cu conducerea Spitalului Militar, cea mai bună variantă pentru spațiu și mutarea Clinicii de Dermatologie și a compartimentului hotelier al Clinicii de Oncologie care funcționează în aceeași clădire. „Trebuie să ne mișcăm, să punem în practică decizia pe care am luat-o. În clădirea Spitalului Militar vrem să mutăm și Policlinica 3″.

2 COMENTARII

  1. Domnule Robu, va felicit pentru implicare si va rog sa urgentati aceste mutari pt. ca in Sp. Militar este ff mult spatiu nefolosit (saloane, holuri, cutre mare cu parcare, bucatarie magazii)!! iar noi comunitatea trebuie sa platim din impozitele noaste chirii ff mari pt. cladirile vechi in care se afla diferite sectii ale Sp. Municipal!! NU VA LUATI dupa gura satului (sunt invidiosi ca ei/altii au dat doar din gura si practic au facut ff putin)!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.