Robu refuză să țină chiria mică pentru ziarul “Timișoara”: “Este o societate...

Robu refuză să țină chiria mică pentru ziarul “Timișoara”: “Este o societate comercială. Nici nu mă interesează câți cititori are”

2
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

După ce adoptarea noilor tarife pentru închierierea spaţiilor comerciale ale primăriei Timişoara s-a  lăsat cu circ şi în plenul consiliului local, şi la dezbaterea publică organizată pe această temă, tarifele au rămas aceleaşi pentru mai multe ONG-uri şi asociaţii. Consilierul PNŢCD Adrian Orza a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ prin care cere încă o excepţie din partea edilului-şef.  „Fac un apel pentru salvarea ziarului Timişoara.


Cer ca primăria să accepte ca aici să se rămână la vechea chirie. Nu cred că se îmbogăţeşte cineva dacă le va fi majorată chiria. Este mare păcat să dispară acest ziar, un simbol al Timişoarei. S-au făcut mai multe concesii şi cred că se poate face una şi pentru acest ziar”, a scris Orza. Ca urmare a majorării tarifelor, ziarul Timişoara ar urma să plătească o chirie de patru ori mai mare pentru clădirea situată în zona Circumvalaţiunii, în proximitatea fostului sediul al Poliţiei Rutiere. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă are de gând să ţină cont de apelul lui Orza edilul şef a devenit brusc iritat şi a răspuns că „nu am ce să discut depre ziarul Timişoara. Este o societate comercială care beneficiază de acelaşi statut ca şi alte societăţi comerciale. Nici nu mă interesează câţi cititori are”.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.