Rugbyștii timișoreni se simt ca acasă pe terenul sintetic din complexul ”Dan...

Rugbyștii timișoreni se simt ca acasă pe terenul sintetic din complexul ”Dan Păltinișanu” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-937785769">
antrenamente pe dan paltinisoanu01_resize
Rugbyștii s-au antrenat pentru prima dată ieri pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinișanu”. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

RCM MVT Universitatea de Vest Timișoara a început să se antreneze de săptămâna aceasta pe terenul pe care se pregătesc și fotbaliștii de la ACS Poli. Marți și joi dimineață, galben-albaștrii exersează jocul la mână pe sintetic, iar buna dispoziție este la cote ridicate printre campionii Timișoarei.

Rugbyștii au chiuit încontinuu și s-au simțit foarte bine pe noul teren de antrenament. Ieri dimineață, antrenamentul a fost condus de secundul Daniel de Villiers, proaspăt venit la Timișoara. Sud-africanul a povestit că a rămas surprins de echipa bănățeană, care i-a depășit așteptările din punct de vedere valoric. ”Terenul sintetic este foarte bun pentru antrenamente, chiar dacă nici terenul din Ronaț nu e chiar rău, dar aici chiar ne putem concentra asupra tuturor detaliilor. La antenamente e multă energie și entuziasm, deci jucătorilor le place să se antreneze aici. Jucăm rugby pentru că îl iubim, iar pentru mine ca antrenor e foarte important ca echipă să se simtă bine. Sincer, sunt foarte surprins de ce am găsit. Mă așteptam la un anumit nivel, dar e mult mai bine decât îmi imaginam. Jucătorii sunt buni individual, dar ca echipă, sunt și mai puternici”, a declarat Daniel de Villiers, la o săptămână de la venirea la Timișoara.

Jucătorii se simt bine pe suprafața sintetică, mai ales că nu exersează la ”Dan Păltinișanu” decât jocul la mână, fără jocul la gramadă, la care suprafața mai tare ar putea să le cauzeze probleme. Săptămâna aceasta a revenit printre colegii săi și Eugen Căpățână. ”Eu nu am apucat să mă antrenez atât de mult cu echipa anul acesta, dar îi văd pe băieți mai fericiți, deci e mult mai bine. Facem doar exerciții de îndemânare aici, nu avem probleme. Este mult mai bine aici, dar suntem obișnuiți și în ronaț, acolo am crescut și acolo am devenit campioni”, a declarat taloneurul Eugen Căpățănă. Duminica viitoare, echipa va pleca în cantonament la Arsenal Park Orăștie.

FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.