Sala Studio 5 a Teatrului Naţional va purta numele regretatului tânăr actor...

Sala Studio 5 a Teatrului Naţional va purta numele regretatului tânăr actor Uţu Strugari

1
DISTRIBUIȚI

Ioan Strugari

Unul dintre cei mai talentaţi actori ai Teatrului Naţional din Timişoara, Ioan Strugari, a plecat dintre noi, în urmă cu exact doi ani, după o luptă grea pe care a dus-o cu boala.


În amintirea lui Uţu, așa cum era numit de colegi și prieteni, Teatrul Naţional a decis redenumirea sălii cunoscute ca Studio 5 în Studio „Uţu Strugari”.

De astăzi, acesta devine  un spaţiu dedicat nevoii actorului de a se redescoperi şi de a se redefini încontinuu, de a explora şi, nu în ultimul rînd, de a fi aproape de public şi de a împărtăşi cu acesta momentul de graţie al spectacolului. „Nu-l vom uita niciodată: un actor a cărui tinereţe a imprimat rolurilor sale o energie aparte, sensibilitate şi căldură, un artist care a dorit şi a reuşit să fie întotdeauna aproape de spectatorii săi”, afirmă Codruţa Popva în calitate de secretar literar al TNT.  Foştii colegi din instituţia culturală timişoreană îl vor comemora pe Uţu prin teatru, dedicându-i  spectacolul „Cloaca” care va avea loc vineri, 21 martie, de la ora 19.00, în sala care de acum înainte îi va purta numele.

1 COMENTARIU

  1. Sala Studio 5 a Teatrului Naţional va purta numele regretatului tânăr actor Uţu Strugari | Investigatii si stiri din Timisoara si Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.