Salariile şefilor de ACS Poli, mai mari ca ale primarului Timişoarei. Cum...

Salariile şefilor de ACS Poli, mai mari ca ale primarului Timişoarei. Cum reacţionează Robu

1
DISTRIBUIȚI

bani-banca

Toți timișorenii se întreabă cât câștigă, din bani publici, anagajații de la clubul de fotbal ACS Poli. Deocamdată această întrebare nu a primit niciun răspuns clar sau cel puțin oficial. Site-ul debanat.ro a publicat o listă a salariilor brute și nete, dar primarul Nicolae Robu refuză să confirme dacă sumele sunt reale sau nu.

Lista publicată pe debanat.ro conține salariile brute și nete, dar și modificări cu pixul, astfel că practic, oamenii văd patru sume diferite în dreptul fiecărui angajat. Cele mai mari venituri le au Ionel Bungău, directorul administrativ, și Călin Rosenblum, managerul sportiv. În dreptul celor doi este tipărită suma netă de 4000 de lei, dar cu pixul este scris 5700 de lei.


Președintele clubului nu are salariu pe listă, pentru că la începutul activității nu primea bani de la club. Totuși, în prezent Florențiu Staicu este remunerat pentru că ACS Poli nu ar putea obține licența dacă președintele clubului nu se află pe un stat de plată, iar termenul limită de depunerea a dosarului de licențiere este 31 martie, adică săptămâna aceasta. Prin contract, cel mai mic venit în are femeia de serviciu Gulei Catinca, cu suma netă tipărită de 700 de lei, dar care din ”pix”, primește 1000 de lei.

Întrebat de PRESSSALERT.ro,  dacă sumele sunt reale sau nu, primarul Nicolae Robu, care tocmai ieri le-a declarat ziariștilor că nu dorește să piardă timpul cu întrebări la briefingurile sale zilnice, nu a dat un răspuns concret. Nicolae Robu s-a limitat să spună că nu citește site-ul respectiv . ”Nu am văzut articolul, nu știu, nu pot confirma”, a declarat primarul pentru PRESSALERT.ro. Nicolae Robu a fost rugat să dea un punct de vedere oficial până astăzi la ora 15, dar primarul a refuzat și acest lucru. ”Nu am timp de pierdut cu așa ceva. Nu am timp să văd ce scrie site-ul respectiv”, a mai spus Robu. Astfel, de la mai mult de șase luni de la înființarea clubului, timișorenii nu pot afla cât câștiga cei de la ACS Poli. Totuși, săptămâna trecută, Titu Bojin a spus că nu e posibil ca angajații clubului să câștige mai mult ca primarul orașului și ca va interveni cu ajustări. Salariul net al primarul este de 5000 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Anda, la câte probleme se face Robu că le are era de așteptat să dea flit acestor cetățeni ai orașului care l-au votat pentru bătaia de joc de la ACS Poli. Și el, dar și ceilalți sunt niște sugative, niște ticăloși puși numai pe căpătuială. Și atunci ne mirăm de ce populația ingnoră mișcarea fotbalistică pe spatele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.