Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy S 4. Ce dotări are noul telefon

Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy S 4. Ce dotări are noul telefon

0
DISTRIBUIȚI

samsung-unpacked-2013-galaxy-s4-announce

Samsung Electronics a prezentat smartphone-ul Galaxy S 4, cu un ecran mai mare, procesor şi cameră mai performante faţă de modelul de anul trecut, şi software capabil să reacţioneze la mişcarea ochilor şi feţei utilizatorului, informează Mediafax. Noul Galaxy S are ecran cu diagonala de 5 inci (12,7 centimetri) şi rezoluţie „Full HD” (1920×1080), cameră principală de 13 megapixeli şi cameră secundară de 2 megapixeli şi 2 GB de memorie RAM.


În privinţa memoriei interne, smartphone-ul vine în variante de 16, 32 sau 64 GB, capacitate care poate fi extinsă cu ajutorul unui card de memorie. Procesorul diferă în funcţie de regiune, modelul fiind echipat pe piaţa americană cu un chipset quad-core Qualcomm Snapdragon la frecvenţa de 1,9 GHz, iar în alte regiuni cu chip-ul Samsung Exynos Octa-core la 1,6 GHz prezentat recent la CES Las Vegas. Chip-ul Octa-core are opt nuclee fizice de procesare, care funcţionează câte 4 în regim redundant – un set de unităţi de procesare mai performante, cu alte patru mai slabe în rezervă, care pot prelua sarcina pentru reducerea consumului de energie.

Smartphone-ul este echipat cu o baterie mai performantă decât cea prezentă pe modelul de anul trecut. Samsung Galaxy S 4 are o grosime de 7,9 milimetri şi cântăreşte 130 de grame.

Noul vârf de gamă de la Samsung, echipat cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Google Android, va continua duelul tradiţional cu Apple, care a lansat în octombrie iPhone 5. Totodată, noul Galaxy trebuie să facă faţă asaltului competitorilor din tabăra Android, care au prezentat recent modele convingătoare precum HTC One, Sony Xperia Z sau LG Optimus G Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.