Scandalul de la ACS Poli cu jucătorul plimbat între echipa de juniori...

Scandalul de la ACS Poli cu jucătorul plimbat între echipa de juniori și cea a Liceului sportiv: unde a rămas fotbalistul

0
DISTRIBUIȚI

balaure.

„Telenovela” în care a fost implicat juniorul de națională Silviu Balaure pare să se fi rezolvat. Scandalul a pornit săptămâna trecută, când părinții lui Balaure îl acuzau de Călin Rosenblum că îl forțează pe tânăr, care face parte din echipa de juniori a ACS Poli, să joace la echipa LPS Banatul, unde este elev. Rosenblum deține și funcția de manager sportiv la ACS Poli, și pe cea de director adjunct al Liceului sportiv. Balaure a jucat însă sâmbăta aceasta în primul meci din retur, la Hunedoara, și va continua la ACS Poli în această primăvară.

Aparent, problema s-a rezolvat de la sine. Săptămâna trecută, tatăl jucătorului declara, pentru PRESSALERT.ro, că va încerca să rezolve problema cu managerul sportiv ACS Poli și director-adjunct la LPS Banatul, Călin Rosenblum. Ion Balaure și Rosenblum nu au mai discutat, dar jucătorul nu a mai fost trimis la LPS.


”Nu am fost sunat de Călin Rosenblum. Silviu a jucat sâmbătă la Hunedoara, iar antrenorul (n.r. Roberto Ivan) mi-a spus că a fost din nou foarte mulțumit de el. Probabil și-au dat seama și cei din club că nu era bine să îl împrumute la LPS. Absențele nu știu dacă i s-au motivat, știu că profesorii l-au întrebat care e situația, el fiind jucător la ACS Poli și elev la LPS, dar copilul le-a spus că nu e vina lui pentru scandal, ci a clubului”, ne-a declarat Ion Balaure. Deoarece este încă junior, Silviu Balaure are contract pe un an, care ar urma să fie reînnoit la vară. Tatăl jucătorului de 17 ani spune că dacă problemele persistau, probabil nu ar fi semnat altă înțelegere. ”Contractul expiră la vară și dacă erau probleme, cel mai probabil ne gândeam să nu mai semnăm altul”, a mai spus Ion Balaure.

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercurea trecută, pentru meciul dintre echipa mare și UTA Arad, antrenorul Valentin Velcea a dat de înțeles că problema e rezolvată și că Balaure rămâne la ACS Poli. ”Problema e rezolvată de când eu l-am convocat pe jucător în lot pentru meciurile echipei amicale ale echipei mari”, a precizat Vali Velcea.

Mijlocașul Silviu Balaure a ajuns în mijlocul unui scandal săptămâna trecută, în care a fost implicat și directorul adjunct de la LPS Banatul, Călin Ronseblum. Jucătorul este legitimat la grupa de juniori B de la ACS Poli, dar a fost trimis de Călin Rosenblum, care este și manager sportiv la ACS Poli, să joace pentru grupa similară de la LPS Banatul. Deși Rosenblum susține că era vorba de un schimb de jucători între juniorii ACS Poli și LPS Banatul, tatăl băiatului s-a supărat și a spus că această mutare s-ar fi făcut abuziv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.