Scriitorul Marius Chivu, la Bookfest

Scriitorul Marius Chivu, la Bookfest

0
DISTRIBUIȚI

marius-chivu-foto

Autorul cărții de poezie „Vîntureasa de plastic”, scriitorul Marius Chivu, se va întâlni cu cititorii astăzi, de la ora 15.00, în cadrul Salonului de Carte Bookfest, de la Centrul Regional de Afaceri.


Acesta va relansa volumul de debut, care a fost nominalizat la Premiul de debut al revistei „Observator cultural” şi la Gala Premiilor Radio România Cultural. Evenimentul va fi moderat de Robert Şerban.

Chivu a mai fost prezent și ieri la la vernisajul expoziției de fotografie Love Story a artistului  Ion Dumitriu de la Galeria 28. Alături de Ana Maria Sandu, acesta a lecturat din antologia “Iubire 13”. Antologia a strâns numeroși autori, printre care Mimi Brănescu, Gianina Cîrbunariu, Marius Chivu, Andrei Codrescu, Radu Cosașu, Matei Florian, Hanno Hoffer, Radu Paraschivescu, Razvan Petrescu, Simona Popescu, Ana Maria Sandu, Cătălin Ștefănescu și regretatul Alex Leo Serban. Cartea a fost editată sub ingrijirea lui Marius Chivu și a apărut la editura Art în 2010. Expoziția poate fi vizitată până în 14 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.