Se caută piese pentru compilaţia dedicată muzicienilor timişoreni

Se caută piese pentru compilaţia dedicată muzicienilor timişoreni

0
DISTRIBUIȚI

pristvi1

Cea de-a cincea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni este pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM. „Pentru că deja au început să vină piese, facem apel la toţi muzicienii din Timişoara să ne trimită muzica pe care o produc şi pe care poate nu au ocazia să o promoveze altcumva.


Pe compilaţie poate apărea orice gen de muzică, singura condiţie fiind calitatea. Termenul limită pentru trimiterea materialului este sfârşitul lunii aprilie“, spun cei care se ocupă de selecţia pieselor. Compilaţia care este realizată de Van Graph Kfe şi anonimTM în fiecare an a ajuns la ediţia cu numărul cinci, iar piesele apar mixate pe un CD cu tiraj limitat, distribuit gratuit cu titlul de promovare.

Cei de la anonimTM au pregătit pentru această seară de 26 martie, o nouă sesiune radio, de la ora 18, la Mode Caffe, unde va mixa Pristvi. Membru al organizaţiei AnonimTM, DJ şi promoter, Pristvi a pus muzică pentru prima oară în decembrie 2004 în deschiderea unui party la No Name. De atunci a participat la mai multe evenimente sub sigla AnonimTM. A pus muzică în mai multe oraşe din ţară şi a participat la cele mai importante festivaluri de muzică electronică: 48H, TMBase şi Summerbreak. Intrarea la acest eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.