Cum comentează şeful Poliţiei Timiş modul în care s-a acţionat în scandalul...

Cum comentează şeful Poliţiei Timiş modul în care s-a acţionat în scandalul în care bodyguarzii au călcat pe cap doi poliţişti

7
DISTRIBUIȚI

politist batuti

Comisarul şef Sorin Muntean , proaspăt confirmat în funcţia de inspector şef al Poliţiei Timiş, s-a declarat, astăzi, mulţumit de modul în care subordonaţii săi au gestionat scandalul în care doi poliţişti au fost bătuţi şi călcaţi pe cap de bodyguarzi în clubul Moly Mallone din Timişoara.


PRESSALERT.ro a prezentat imaginile în care cei doi ofiţeri sunt loviţi cu bestialitate după ce au fost doborâţi la pământ şi li s-a pus genunchiul de gât de către „gorile”. Muntean a explicat că ” am făcut o anchetă din punct de vedere al ofiţerului nostru. Dacă a greşit se vor lua măsurile necesare”, negând astfel informaţiile iniţiale făcute publiceconform cărora ambii poliţişti sunt cercetaţi intern, deşi unul este la DGA .  Cât priveşte gestionarea situaţiei, inspectorul şef a susţinut că „din punctul de vedere al inspectoratului am procedat cum s-a putut mai bine. Am trimis o echipă acolo, apoi am audiat ambele tabere”.

7 COMENTARII

 1. Bota fi corect,cum pretizi ca esti!!!
  Din inregistrarea difuzata la Antena 1 se vede clar ca scandalul a fost provocat de unul dintre politisti,dupa ce a luat-o de par pe o tanara,agresand-o,au fost imobilizati corespunzator.Daca sunt politisti,sa respecte legea,nu sa agreseze persoanele intalnite in calea lor!Sper sa se faca dreptate,si sa nu musamalizeze Parchetul acest caz!!!
  Stim ca primesti informatii de la politisti in diferite cazuri,dar nu fi partinitor!

 2. @ un timisoarean
  Chiar daca au grestit politistii, imbecilii de „bodigarji” nu trebuiau sa le-o dea pe cocoasa in halul ala. Ii imobilizau si sunau la 112.
  Si da, poate ca in imagini se vede cum unul din politisti o trage pe matracuca de floaca, dar celalalat ce rautate o fi savarsit ca sa o ia pe cocoasa de la opincari !?
  Daca chiar ar fi fost exclusiv meletianul de vina, nu era mai elegant sa-l ia de urechi si sa-i dea un sut in dorsala sa zboare afara din local, si bineinteles sa solicite interventia politiei, jandarmiei pt a-l sanctiona??.. Si totul era dovedit cu filmarea in care se observa asa zisa smulgere de par si atitudine agresiva a acestuia…Filmare care este si nu prea :/

 3. nu mai puneți paie pe foc degeaba.
  si pentru polițiști este aceasi lege. au fost vatamați au depus plîngere penală. se întîmplă și din astea din pacate, dar proștii aia nu trebuia să-i bată în halul asta. polițiștii nu se pot comporta ca taximetriștii.

 4. Cu vorbile ashtea sor linshtita bodigazii ca se gandgea ca politiea o sa dzaca ca nui normal ashe faptce shi o sale calcie si lor pi capatzane.Ashe mai da politaie.Ne plashe tarie.Apu dara shi pi politzaii sheia shi colejii lor sai mai duca pila club ca sa ieiein bot ca sa se caliasce si sa poace lucre in tensiunie shi shtess.Ashe dara, fai pi tatzi barbatzi puternishi.Shi carie nu rezista dupe she ie bataitza treabe sa fie esmatriculatzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.