Şerveţele pentru domnişoarele care plâng la concertele Krypton

Şerveţele pentru domnişoarele care plâng la concertele Krypton

0
DISTRIBUIȚI

krypton2

Muzica celor de la Krypton provoacă lacrimi în rândul sexului frumos. Cel puţin aşa declară, mai în glumă mai în serios, vocea trupei Gabriel “Guriţă” Nicolau, care susţine că pe lângă biletul de intrare, trupa este hotărâtă să împartă şi câte un şerveţel, pentru persoanele mai sensibile.

Membrii trupei au susţinut un concert unplugged ieri seara la Porto Arte, prilej cu care au demonstrat că amestecul  de chitară, voce şi violă poate fi cât se poate de şarmant. Alături de chitaristul Eugen Mihăescu şi solistul Guriţă, la faţa locului a fost prezentă şi invitata specială Teodora Dumitrescu, “The Lady in Black”, la violă.


„Formula unplugged este o variantă mai restrânsă, pentru săli mai mici. Krypton Unplugged este un exerciţiu prin care reinventăm piesele noastre într-o manieră mai caldă, mai de foc de tabără, mai aproape de public. Această formulă ne ajută să ajungem în spaţii în care nu am putea ajunge în formula extinsă“, ne-a declarat Eugen Mihăiescu, care anul trecut a reînviat trupa Krypton alături de Gabi „Guriţă” Nicolau , Sorin Voinea , Lupu „Lapi” Răzvan şi Dragoş Docan.

Proiectul Krypton Unplugged a lansat o frumoasă baladă de dragoste reinterpretată acustic, „Vorbele tale”, şi se pregăteşte de un material discografic care va apărea pe piaţă în luna aprilie, acesta urmând să fie promovat şi cu un turneu internaţional.  „Pregătim un album Unplugged, în această variantă mai caldă mai sensibilă.  Vrem să interpretăm piesele într-o manieră cât mai aproape de sufletul oamenilor. Ne-am hotărât ca pe lângă bilet să ataşăm şi un şervetel, fiindcă unele doamne şi domnişoare mai plâng la concertele noastre“, ne-a declarat “Guriţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.