Spital de oncologie şi radioterapie privat, pe teren concesionat de la primărie....

Spital de oncologie şi radioterapie privat, pe teren concesionat de la primărie. Cât este investiţia

3
DISTRIBUIȚI

operatie-5

Edilul şef Nicolae Robu a anunţat astăzi că municipalitatea a concesionat pentru 49 de ani unei firme din oraş un teren de pe Calea Bogdăneştilor cu suprafaţa de 4.000 de metri pătraţi  pentru a ridica un centru priviat de oncologie şi radioterapie. Este un subiect pe care edilul-şef l-a mai deschis, însă nu a avut detalii la momentul respectiv.


Investiţia se ridică la nu mai puţin de 6,2 milioane de euro, din care 1,6 milioane reprezintă valoarea construcţiei, iar 4,6 milioane de euro valoarea dotărilor . „Redevenţa pentru acest teren este de 25 de lei pe metru pătrat pe an, ceea ce înseamnă 100.000 de lei pe an, care vor fi încasaţi de Primăria Timişoara. Această redevenţă se va actualiza cu rata inflaţiei. Din păcate, zona în care trăim este una cu indice ridicat în ceea ce priveşte rata de îmbolnăviri cu cancer. Alături de noul institut oncologic din Timişoara, sperăm ca acest centru să însănătoşească bolnavii de această boală grea”, a detaliat primarul Timișoarei. Robu nu a oferit informaţii cum ar fi data la care va începe construcţia sau în cât timp clinica va fi gata cel puţin estimativ, pentru că încă de la începutul briefing-ului a cerut să nu fie întrerupt cu întrebări, pe motiv că vrea să fie eficient, „să terminăm în 15 minute”.

3 COMENTARII

  1. In momentul de fata, tratamentul pentru bolnavii de cancer se poate derula numai in si prin unitati spitalicesti de stat. Nici daca vrei nu-ti poti cumpara medicamentele din farmacii de circuit deschis… Cine va avea bani sa-si plateasca tratamentul la un spital privat ???

  2. Știu pe cineva care a făcut chimioterapie si Radioterapie la privat si a avut un real succes . A fost undeva in București la profesorul chiricuta si cam la aceeași bani cu spagile care trebuie date la stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.