Start pentru Raliul Mărţişorului, pe stadion GALERIE FOTO

Start pentru Raliul Mărţişorului, pe stadion GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-462398347">
raliu (62)
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Toate motoarele au fost turate la prânz, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”. Piloţii din Campionatul Judeţean de raliuri organizat de ACR Timiş au reînceput sezonul astăzi la Raliul Mărţişorului, prima etapă dedicată doamnelor şi domnişoarelor.

Concursul durează două zile, iar în prima are loc prima probă specială şi proba dedicată celor opt echipaje feminine. Anul acesta, ca o noutate, nu au mai fost acceptate echipaje mixte la proba feminină, ci doar maşini în care atât pilotul, cât şi copilotul sunt reprezentante ale sexului frumos. Mâine, a doua probă va începe dimineaţa în parcarea ADP de la Stadion. A treia probă se va desfăşura în parcarea de la Metro 2, iar pentru ultima probă, piloţii se întorc tot în parcarea ADP. După-amiază, la premiere va avea loc şi mult-aşteptatul concurs de frumuseţe pentru participante. La această ediţie, s-au înscris piloţi din Timiş, Arad, Hunedoara, Bihor şi Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.