Timișoara iese în lume la Târgul de turism de la Berlin. Cum...

Timișoara iese în lume la Târgul de turism de la Berlin. Cum ne ajută acest pas pe drumul spre titlul de capitală culturală europeană

1
DISTRIBUIȚI
TIMISOARA01
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Încă de la începutul mandatului edilul şef  Nicolae Robu s-a angajat că va face tot ce îi stă în putere ca Timişoara să câştige titlul de capitală culturală europeană.


Iar creșterea numărului de turiști este una dintre căile de a atinge acest obiectiv, în opinia lui Robu. Proaspăt întors din Germania, Robu a anunţat ieri că „între 6 -10 martie se desfăşoară la Berlin un mare târg de turism. Timişoara este prima dată prezentă cu un stand la care fac permamenţă două persoane de la infrocentrul turistc. Am dorit ca prin această prezenţă să ne facem oraşul mai cunoscut şi pentru alţii, deoarece, din păcate, în ultimii ani ne-am limitat pentru noi. Obiectivele de interes sunt cele pe care le cunoaşteţi, aşa cum ne-am şi aşteptat când am făcut acel sondaj cetăţenii au indicat obiectivele care ne sunt dragi tuturor şi care sunt de maximă vizibilitate”. Tot pentru a spori şansele Timişoarei în lupta pentru titlul de capitală culturală europeană Robu a mai promis că în bugetul local de anul acesta, evenimentele culturale vor primi mai mulți bani decât în anii precedenţi.

1 COMENTARIU

  1. Cu participarea la un targ de turism nu se face primavara….
    Sunt necesare o campanie publicitara la posturi TV straine (de pilda, la Euronews), festivaluri peste festivaluri – de muzica, de arta palstica, cinematografice -, concerte importante.
    Un plan bine gandit (de oameni competenti – nu ca aceia care au „gandit” spectacolul „Nicu Covaci 50 de ani”), munca multa, bani foarte multi (pe langa cei care sunt cheltuiti acum).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.