TIR încărcat cu ţigări, descoperit în vama Moraviţa

TIR încărcat cu ţigări, descoperit în vama Moraviţa

10
DISTRIBUIȚI

tir tigari moravita

Un TIR încărcat cu ţigări de contrabandă care a intrat în ţară prin vama Moraviţa a fost descoperit aseară de autorităţile române.  Cetăţeanul sârb G.M. în vârstă de 35 de ani era la volanul unui automarfar marca Renault cu semiremorca, ambele inmatriculate in Serbia.


Conform documentelor prezentate de sofer, semiremorca era încărcata cu 23 paleţi, care conţineau canapele, expediate de o firma din Serbia pentru o alta din Rusia. În baza analizei de risc şi a unor suspiciuni privind conţinutul incarcaturii, a fost efectuat un control de către o echipă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali. În urma controlului, in semiremorcă, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată printre canapele 66 de baxuri de ţigări. Şoferul a declarat că tutunul de contrabandă  urma să fie descărcat la Timişoara.   Cele 32.780 pachete de ţigări marca „Marble”, „Ashima” şi „Trokadero” au fost ridicate în vederea confiscării. Şoferul a fost reţinut pentru audieri, fiind anchetat pentru contrabandă.

 

10 COMENTARII

  1. Bun acest pont dat de SRI. Noroc cu ei. Ca dupa vamesi si politisti, seara acolo nu mai este nimeni. Dupa ora 16 cand pleaca sefii lor, doar serviciile mai pot da ponturi. Bine ca i-au prins pe contrabandisti. L-or fi trezit si pe seful de sector sa-l anunte sa vina la lucru?

  2. oare seful de funct furcea nu stia nimic.varul sau fiind sef de tura la circulatie poate il ajuta sa le descarce in tm. nu o sa cred ce un plutonier facea treaba asta.singur. e de amploare. cind era la lunga se tot lauda la colegi ca o sa faca sula mare cind o fi la moravita, si a facut sa dus cu trenul si acum are bmw nou din salariu cred, NOI STIM TOT

  3. auzi la ei ,, in baza analizei de risc” , vai de capul vostru , asa ziceti mai nou la plesneala ….cine stie cate tiruri cu tigari au mai intrat in tara …..mirescule si tu chiar crezi poeziile astea cu ,,analiza de risc”?…ha ha ha …sunteti de ras

  4. Doamne, cate rautate…nicicum nu este bine…daca se gasesc tigari, exista discutii si rautati…daca nu se gasesc, iar sunt discutii…nu va inteleg, ce vreti oameni buni?!? dati cu pietre aiurea in niste oameni pe care nu-i cunoasteti..vb de oameni pe care nu-i cunoasteti…ar trebui sa va gasiti o ocupatie si sa lasati oamenii sa-si faca treaba..
    bravo, la cat mai multe rezultate !!!!!

  5. Nu a fost nicio informatie de la SRI si nu a fost nici la plesneala. A fost efectiv depistat la controlul de frontiera efectuat de catre politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul PTF Stamora-Moravita in urma unor suspiciuni la modul de sigilare a remorcii.

  6. Domnul Furcea stie mai multe despre tigarile care intra in tara .In acest moment fiind sef de punct are” catelusii”i lui care-i fac „treaba”
    La 27 de ani sef de punct
    Oare in judetul asta nu se gasesc ofiteri de politie de frontiera cu experienta care sa conduca un punct .?????????????
    Adevarat ca are o „experienta vasta” in acest domeniu ????????
    Halal conducere.

  7. esenta informatiei este importanta.poate asa am vrut sa scriu eu despre acest furcea care numai cu strinsul banilor se ocupa pentru el nu pentru altii si sunt documentat informativ operativ .vezi ca la voi la frontiera nu se foloseste acest limbaj pentru ca granicerii sunt limitati cei de pe timpul lui handra care se uita in punct la mora cu binoclu. a ce zici furcea,,,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.