Titu Bojin îl demite pe șeful PSD Teremia Mare. Care a fost...

Titu Bojin îl demite pe șeful PSD Teremia Mare. Care a fost motivul deciziei

15
DISTRIBUIȚI

bojin la psd03

Consilierul jueţean PDL Sorin Cociobea  a semnalat astăzi că USL Timiş se află în ilegalitate. Asta deoarece directorul de şcolii din Teremia Mare, Florentin Ibrian, este şi preşedinte al filialei PSD Teremia Mare. „Conform Legii 257, articolul 4, Legea Educaţiei, directorii şi directorii adjuncţi nu pot avea pe perioada executării mandatului funcţia de preşedinte de formaţiuni politice.


Chiar dacă USL înceacă să modifice Legea Educaţiei, la acest moment ea este în vigoare. Ar fi cazul să renunţăm la mentalitatea secretarului de partid care făcea ce voia după bunul plac, dădea ordine pe tarla, dădea afară, lua funcţii, punea în funcţii. Mă simt obligat să îi atrag atenţia lui Florentin Ibrian şi domnului Titu Bojin”, a comentat Cociobea. Legat de acuzele celor de la PDL, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, a comentat pentru PRESSALERT.ro, că  „situaţia este foarte simplă –  domnul Ibrian va fi demis din funcţia de preşedinte al PSD Teremia. Voi propune şi o evaluare activităţii primarului, pentru că nu mi se pare nromal să se certe cu noi în loc să îşi facă treaba pentru care a fost ales. Chiar astăzi am avut o discuţie cu domnul Petroman. Aşteptăm raportul pe linia de învăţământ. Legat de politic, joi vom avea şedinţă la PSD unde vom discuta şi situaţia din Teremia, dar ar fi bine ca până joi să îşi depună demisia din funcţia de preşedinte”.

 

15 COMENTARII

  1. alooooooo!!!!!! nea titu!!!! matale ce faci? faci legea cum vrei tu? daca legea zice ca nu are voie sa fie si una si alta….cum adica mai astepti sa isi depuna demisia? da-l afara!!!! si din director de scoala si din partid ca face partidul de rusine!!

  2. adica ce vrea sa ne spuna bojin? ca nu stie ce are in ograda? stia foarte bine ca presedintele psd teremia nu are voie sa fie si director de scoala! hai sa fim seriosi ca doar nu e presedinte de asociatie de popice..

  3. bojin sa isi dea demisia ca a politizat toate institutiile statului de cand a ajuns la putere! dupa ce ca e semi-analfabet, mai si semnalizeaza!!!!

  4. acum va dati seama de ce vreau locul lui bojin? ca nu stie pe ce lume traieste…sa-si asume acum faptul ca, in mijlocul partidului si sustinut de el, un director de scoala este si presedinte de birou local, mai mult, e si consilier local! ce mai trebuia sa fie?!bojin sa plece si sa ne lase

  5. cu cat sunteti platiti pt contracampanie? cert e ca pana una alta bojin v a dat cu flit a castigat tot ce si a propus. restul detalii 😉 cunoscatori stiu mai multe…..

  6. Unde s-a ajuns si unde se va ajunge oare? Daca deja s-a inceput un asa razboi mediatic? D-l Bojin incearca doar sa rezolve situatia atata tot domnilor!

  7. Titu Bojin este un politician de valoare al Timisului care a confirmat de fiecare data! Am fost impresionat de disponibilitatea care o are pentru a-i asculta pe toti cei care vin cu probleme la usa lui, oamenii simplii care au necazuri!

  8. Părerea mea este că PDL-ul pentru o perioadă trebuie să se retragă, deoarece in ultimii opt ani au distrus România și să ia exemplul politicii duse de USL.Având in vedere că au intrat in Paralament prin redistribuire,o lege scoasă tot de PDL (care stiau că dupa o guvernare dezastruasă vor avea o pierdere zdrobitoare la alegeri),USL-ul trebuie sa ia măsuri urgente de a înlocui tot ce înseamnă funcții de conducere a celor din PDL.Zicala românească pe cine nu lași sa moara nu te lasa sa traiesti.Domnul Bojin sa urmeze proiectele atribuite de USL fără a tine cont de comentariile PDL-istilor încapabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.