TUPEU Ce cere, în instanță, condamnatul pentru corupție Anculia statului român

TUPEU Ce cere, în instanță, condamnatul pentru corupție Anculia statului român

5
DISTRIBUIȚI

anculia-romica

Romică Anculia, fostul șef al APIA Caraș Severin, a ajuns, astăzi, la o zi după ce a fost condamnat pentru corupție la opt ani de închisoare cu executare, din nou în fața judecătorilor. De data aceasta la Curtea de Apel Timișoara unde Anculia a contestat, anul trecut, decizia APIA de a-l suspenda din funcția de șef al structurii din Caraș Severin după ce a fost trimis în judecată alături de alți doi pedeliști, fostul primar de Oțelu Roșu și fostul edil din Socol, pentru fraudarea fondurilor destinate reamenajării de pajiști.


Deși decizia a fost luată în baza legii, Anculia a contestat decizia și a cerut să fie repus șef al APIA Caraș Severin pe motiv că îi este încălcată prezumția de nevinovăție și dreptul la muncă. De altfel, de când a fost pus sub acuzare de DNA, Anculia a negat toate acuzațiile aduse, în ultimul său cuvânt din dosarul de corupţie spunându-i judecătorului că este o victimă a DNA și că atunci când a fost reținut procurorul i-ar fi spus că va pleca acasă şi va fi eliberat dacă-l va da în gât pe „alcoolicul de Frunzăverde”, iar tot ce i s-a întâmplat a fost nu pentru că ar exista probe împotriva sa, ci pentru că nu a dat curs acestei cereri. La termenul de astăzi de la Curtea de Apel Timişoara, instanţa a decis să decline competenţa soluţionării cererii lui Anculia , împotriva deciziei APIA la Tribunalul Caraş Severin, având în vedere că s-a schimbat competenţa în privinţa judecării litigiilor de muncă.

5 COMENTARII

  1. Chestia cu”gratierea daca torni”,este autentica !!!in cazul asta Romi spune adevarul,daca il punea pe tava pe „alcoolicul de Frunzăverde” era free !!!

  2. Judecatorule, pe buhaitul ala nu l-a dat in fapt ca a adoptat omerta, desi sigur avea cu ce sa-l dea. Daca il dadea lua cu suspendare, de scapat scapa pe naiba. Asta e, cand lucri cu dinaia mai c***si decat tine iei fapta in carca in totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.