Ultima descoperire a primarului Nicolae Robu în domeniul locativ. Ce clădire importantă...

Ultima descoperire a primarului Nicolae Robu în domeniul locativ. Ce clădire importantă ar aparține municipalității

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Primarul Nicolae Robu a făcut o nouă „descoperire”, care, cel puţin teoretic, ar putea să rezolve o parte din problemele de spaţiu ale spitalelor din Timişoara. Edilul a susţinut, astptăzi, că terenurile şi clădirea Spitalului Militar din Timişoara aparţin Primăriei Timişoara, iar Clinica de Dermatologie va fi mutată în acel sediu. Anuţurile au fost făcute de edilul şef Nicolae Robu şi deputatul PNL Horia Cristian într-un mod hazliu. Cristian a povestit că ” am avut o întâlnire cu ministrul Apărării Mircea Duşa căruia i-am transmis un memorial privind transferul Dermatologiei de la Spitalul Municipal în clădirea Spitalului Militar.


E vorba doar de mutare fizică, urmând ca secţia să rămână arondată spitalului judeţean. Primăria îşi asumă amenajarea spaţiului. Din discuţia pe care am avut-o cu domnul ministru mi s-a părut că este de acord şi că ne va da un răspuns în cel mai scurt timp”. După ce Cristian a dat asigurări că suma aferentă chiriei va fi una modică, la conferinţa de presă a ajuns cu întârziere edilul şef Nicolae Robu, care a a anunţat că nu se plăteşte nicio chirie, asta pentru că spaţiul aparţine municipalităţii. „Acuma este o noutate, am făcut demersuri la ministrul Corneliu Dobriţoiu pe vemea când era în funcţie, dar continuând acea acţiune a noastră mai amplă de identificare a patrimoniului municipiului Timişoara am constatat că printre altele Spitalul Militar, clădirile şi terenurile ne aparţin”. Robu spune că nu va cere chirie pe acel spaţiu în care funcţionează spitalul şi că nu poate oferi un termen exact pentru mutarea Dermatologiei pentru că nu vrem să bulversăm activitatea.

 

2 COMENTARII

  1. Ca să nu mai fie nici un dubiu, hai să reluăm invers raționamentul :
    – azi am aflat că Spitalul Militar (recte clădirea @terenul) ne aparțin, deci ar trebui să ne plătească ditamai chiria !
    – suntem mărinimoși , deci nu le luăm chirie dacă vor avea ciocu-mic și vor “coexista” prietenește cu colegii de la Dermato…!
    – golim Dermato, dezinfectăm incinta și comasăm aici toată floarea cea vestită a culturo-diplomației timșene !
    -în consecință, rămân disponibile pentru noi spații infinit mai valoroase. Prietenii mei știu de ce !
    E klar sau vă mai explic odată ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.