Un bărbat a violat o tânără cu probleme psihice chiar în baia...

Un bărbat a violat o tânără cu probleme psihice chiar în baia spitalului de pe Văcărescu UPDATE Șefii de la Județean au început o anchetă la Clinica de psihiatrie

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0439

Un bărbat din Teleorman, de 45 de ani, a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, acuzat că a violat o tânără de 21 de ani, cu probleme psihice, chiar în spital. Astfel, anchetatorii au stabilit că, în octombrie anul trecut, bărbatul a mers cu o rudă a fetei în vizită la ea, la Clinica de Psihiatrie Eduard Pamfil, de pe strada Văcărescu. După ce vizita s-a încheiat, bărbatul s-a întors în spital, pe motiv că vroia să-i ducă fetei fructe.


Aici a violat-o, într-o baie a instituției. Polițiștii spun că bărbatul i-a furat tinerei și telefonul mobil. El le-a povestit polițiștilor că regretă ce a făcut și că era beat atunci când a comis fapta. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să stea șapte ani după gratii.

UPDATE Managerul general al Spitalului Județean Timișoara, Ciprian Bogdan, a spus că se vor face verificări la Clinica de Psihiatrie în legătură cu acest incident. „Astăzi m-am interesat de situaţie şi am demarat o anchetă. Atunci când a avut loc incidentul nu a fost demarată nicio anchetă, pentru că nu am fost informat. Pacienta a fost vizitată de un unchi şi de un prieten al acestuia. Bărbatul a mers până în piaţă şi sub pretextul că i-a adus nişte fructe a intrat în spital. Medicii spun că nu s-au auzit zgomote, ţipete, mama pacientei a depus o plângere la poliţie la două zile după incident. I-am întrebat pe medicii de la Secţia de Psihiatrie ce s-a întâmplat, dar din primele informaţii nu par vinovaţi. De ce nu m-au informat în octombrie, când s-a întâmplat incidentul rămâne una dintre probleme, o să le cer medicilor o notă explicativă”, a declarat Bogdan, pentru PRESSALERT.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.