Un elicopter militar s-a prăbuşit în judeţul Bacău. Ministrul Apărării a plecat...

Un elicopter militar s-a prăbuşit în judeţul Bacău. Ministrul Apărării a plecat spre locul accidentului

0
DISTRIBUIȚI

57-puma-l

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au fost mobilizate după ce ISU a fost anunţat la 112 că un elicopter militar s-a prăbuşit în această după-amiază într-o localitate din judeţ, afirmă purtătorul de cuvânt al ISU, potrivit Mediafax. Prăbuşirea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MApN, care a precizat că este vorba despre un aparat Puma Socat, iar surse oficiale au precizat, pentru Mediafax, că ministrul Apărării, Mircea Duşa, a plecat spre locul accidentului.


Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat că un şofer a sunat la 112, anunţând că iese fum dintr-un elicopter aflat la sol, în localitatea Bereşti-Bistriţa, în timp ce un alt elicopter survolează zona. Conform sursei citate, cel care a sunat la 112 a precizat că elicopterul este unul militar. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Bacău.

Ulterior, un comunicat MApN a anunţat că un elicopter Puma Socat aparţinând Forţelor Aeriene Române s-a prăbuşit astăzi, în jurul orei 16.00, în apropierea comunicaţiei Bereşti-Bistriţa, judeţul Bacău, în timpul executării unui zbor în formaţie. Conform sursei citate, o comisie din cadrul Statului Major al Forţelor Aeriene va cerceta circumstanţele producerii evenimentului. Informaţiile referitoare la starea echipajului vor fi date publicităţii imediat ce vor fi disponibile, mai precizează MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.