Un italian care a răpit o fetiță din Bacău a fost prins...

Un italian care a răpit o fetiță din Bacău a fost prins în celălalt capăt al țării. Află povestea de iubire care s-a terminat tragic

0
DISTRIBUIȚI

italian

Istoria de dragoste a unui cuplu care a sfidat granițele s-a terminat cu urmăriri ca în filme, cu destinație finală la secția de poliție.


După o poveste de dragoste, un italian în vârstă de 34 de ani și o tânără din Bacău de 26 de ani s-au despărțit, însă acesta nu s-a împăcat cu gândul mai ales că cei dau au o fetiță de cinci luni. Astfel că ieri, acesta i-a smuls pur și simplu copilul din brațe mamei și a dispărut. În urmă cu câteva ore, italianul a fost descoperit în zona gării din Arad, cu bebelușul în brațe. Polițiștii spun că înainte de incident cei doi s-au certat din cauză că bărbatul vroia să ia copilul în Italia, motivulo pentru care s-a și întors în România.

Conform declaraţiilor reprezentanţilor IPJ Arad, bebeluşul este în stare bună, iar până la venirea mamei pentru a-l recupera, acesta va fi în grija medicilor arădeni. Italianul va fi transportat la Bacău, unde va fi predat poliției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.