Un produs „sută la sută timişorean“, Florin Barbu, în ultimul lui concert...

Un produs „sută la sută timişorean“, Florin Barbu, în ultimul lui concert „acasă“ alături de Partizan

0
DISTRIBUIȚI

partizan 088

Basistul timişorean Florin Barbu va susţine ultimul său concert alături de colegii săi din Partizan „acasă“, joi 7 martie, de la ora 21 în clubul Daos, iar biletele pentru acest eveniment costă 20 lei.

Vestea conform căreia muzicianul timişorean a decis să părăsească trupa Partizan a creeat vii emoţii în rândul melomanilor, iar „ruptura“ a fost cât se poate de amicală, muzicienii preferând să nu comenteze defel acest subiect. „A fost o bucurie să cânt cu Partizan, îi iubesc enorm, lucru care va fi vizibil şi la concertul din Timişoara. Ultimele mele concerte alături de ei sunt în 6 martie la Craiova, în 7 martie la Timişoara, în 8 martie la Arad şi în 9 martie la Corbeanca, lângă Bucureşti.


Prefer să nu dau nicio explicaţie pentru plecarea mea, pur şi simplu eu am alt drum, de care se va afla în curând“, ne-a declarat muzicianul care de-a lungul timpului a colaborat cu trupe ca Arca, Blazzaj, Stepan Project, Brigada Artistică Urbană, A.G. Weinberger sau Proconsul.

Acum nouă ani, Florin a pus bazele comunităţii online a basisşilor din România (xbass) şi deşi este născut în Sibiu se consideră „un produs sută la sută timişorean“. „Am întotdeauna o emoţie mare să cânt în faţa oamenilor mei, a publicului timişorean. Sunt oameni greu de păcălit, în faţa cărora trebuie să dovedeşti de fiecare dată că îţi meriţi locul unde te-au pus. Sper să nu îi dezamăgesc nici de data asta. Şi profit de ocazie să recuperez din timpul pierdut cu prietenii mei muzicieni, cu care din păcate mă văd foarte rar. Şi atât lor cât şi publicului timişorean le datorez probabil totul, eu sunt un produs sută la sută timişorean“, ne-a declarat Florin Barbu. În ceea ce priveşte activitatea recentă a trupei Partizan, am aflat că băieţii pregătesc un material de studio care va purta numele de Timpuri Noi şi va cuprinde celebrele compoziţii ale trupei cu acelaşi nume ca Albele Furtuni, Becule, Pompierii sau Mistreţul Galben.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.