Un spectacol-poveste cu Mike Godoroja despre blues şi Diavol

Un spectacol-poveste cu Mike Godoroja despre blues şi Diavol

0
DISTRIBUIȚI

godoroja 035

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un nou spectacol-poveste realizat de Mike Godoroja, un concert prin care publicul este invitat să pătrundă în blues cu ajutorul unui eveniment ce pune accentul pe emoţie şi expresie sufletească.  Cei care au mai asistat la spectacolele lui Mike ştiu că acesta nu doar cântă blues-ul, ci îl şi povesteşte, într-un scenariu asemănător unei piese de teatru în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica, un instrument divin. Beneficiind de spontaneitate, dinamică şi de prezenţa carismatică a artiştilor care urcă pe scenă, evenimentele cu amprenta lui Mike se recomandă a fi adevărate giuvaere sonore, în care publicul este „plimbat“ prin diverse istorioare specifice muzicii.

De această dată, alături de Mike Godoroja, în spectacolul-eveniment „Diavolul şi Robert Johnson“, se află Alex Vişan (chitară, mandolină, bouzouki), Mihai Tacoi (chitară, banjo, dulcimer, pian), Robert Ardeleanu (bas, pian, percuţie) şi Vali Vatuiu (tobe, percuţie).

Povestea spune că Robert Johnson trăia într-o mică localitate rurală din Mississippi, în preajma unei plantaţii şi nutrea un vis puternic: să devina un mare muzician de blues! I s-a spus să-şi ia chitara la subraţ şi să se ducă în miez de noapte la o anume intersecţie.


Acolo s-a întâlnit cu un personaj malefic, înalt şi acoperit cu o pelerină neagră, care i-a luat chitara.

După experienţa cu Balkanic Zeppelin, tot mai mulţi cronicari au descoperit un nou Mike Godoroja, a cărui partitură vocală comporta un nivel ridicat de dificultate în piesele dinamice, dar mai ales în emoţionantele balade. Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith sau James Brown.

Un foarte cunoscut producător de televiziune şi realizator de emisiuni radio, Mike a pus bazele trupei The Blue Spirit în 1997. A fost pentru 12 ani producătorul grupului Iris, iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al popularei soprane Felicia Filip. Evenimentul „Diavolul şi Robert Johnson“, va avea loc joi 4 aprilie, de la ora 20.00, la clubul El Che, iar biletele se pot achiziţiona în avans, de la barul localului, la preţul de 15 lei, şi de la intrare, în seara spectacolului, la preţul de 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.