Universitățile din Timișoara, alături de cele din Franța, Anglia sau Olanda, la...

Universitățile din Timișoara, alături de cele din Franța, Anglia sau Olanda, la cel mai mare târg de specialitate din țară

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0645

Universităţi din Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Statele Unite sau chiar din Timişoara şi-au prezentat, astăzi, oferta educaţională, în cadrul celei de-a doisprezecea ediţii a RIUF, Romanian Internaţional University Fair, cel mai mare târg internaţional de universităţi.


Sute de studenţi şi elevi atât din Timişoara, cât şi din câteva judeţe învecinate au trecut pragul târgului desfăşurat la Centrul Regional de Afaceri, curioşi să afle care sunt avantajele de care beneficiază dacă aleg să studieze în străinătate. Tinerii care au participat la târg s-au înscris mai întâi pe site-ul evenimentului, iar astăzi s-au interesat de taxele de şcolarizare, posibilităţi de finanţare, programe disponibile şi domenii de interes. Printre cele mai căutate universităţi se numără cele din Marea Britanie, şi asta pentru că cei mai mulți dintre cei care doresc să studieze în străinătate cunosc bine limba engleză. Nici universităţile care percep taxe de şcolarizare mici nu au fost de neglijat. Taxe de şcolarizare mici sunt percepute şi de universităţile din ţările nordice, dar şi de cele din Germania sau Austria. Cele patru universităţi de stat din Timişoara nu s-au lăsat mai prejos şi au încercat să atragă numeroşi studenţi cu diferite oferte atractive. Mai mult, Universitatea de Vest şi Universitatea Politehnica au organizat Ziua Porţilor Deschise, iar câteva microbuze le-au stat la dispoziție celor interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.