URMA succesului la un deceniu de existență GALERIE FOTO

URMA succesului la un deceniu de existență GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

URMA01_resize

Concertul aniversar de zece ani de existenţă a formaţiei Urma, desfăşurat aseară în clubul Daos a fost  un mare succes. Evenimentul a avut parte de câteva mostre sonore din cel de-al patrulea album al trupei “Lost End Found”, care va fi lansat pe parcursul acestui an.  Noul material discografic a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering. Masteringul a fost realizat în Anglia de către Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.

Noul material discografic conţine 11 piese, şi este construit integral sub deviza ”fără compromisuri”, respectiv un album fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formaţiei, Radu Dumitrescu, care a însoţit pas cu pas muzicienii Urma pe parcursul călătoriei muzicale intitulate ”Lost End Found“. Plecând de la titulatura formaţiei Urma şi titlul noului material, ”Lost End Found”, acest nou album este construit în premieră în parteneriat cu Fundaţia Pro Patrimonio şi Ordinul Arhitecţilor din România şi atrage atenţia asupra a 11 monumente de patrimoniu ce necesită intervenţie imediată, privind reabilitarea şi restaurarea lor. Unsprezece urme pierdute ce trebuiesc protejate şi preţuite cu responsabilitate şi consideraţie.

Folosind exemple pozitive precum Casa Mincu / Bucureşti sau Uzinele de Apă / Suceava, unde un grup de arhitecţi voluntari, dedicaţi şi entuziaşti, au reuşit cu eforturi constructive să salveze aceste monumente de patrimoniu, noul album atrage atenţia asupra unor urme arhitecturale de poveste.


Dintre acestea putem menţiona Palatul Cantacuzino, Sinagoga din Timişoara sau Cazinoul Constanţa, care necesită o reabilitare şi restaurare imediată, pentru a nu deveni urme pierdute iremediabil. În deschiderea concertului au cântat timişorenii de la Rubik’s Cube.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.