Vameş de la Moraviţa, cercetat penal pentru neglijenţă în serviciu

Vameş de la Moraviţa, cercetat penal pentru neglijenţă în serviciu

7
DISTRIBUIȚI

vames 100

Un vameş de la punctul de trecere a frontierei Moraviţa este cercetat penal pentru neglijenţă în serviciu într-un dosar instrumentat de poliţiştii Serviciului de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Timiş.


Conform unui comunicat de presă, a fost începută urmărirea penală împotriva lui Ianoşiga Eugen, de 45 ani, din Arad, acesta fiind acuzat de faptul că „în data de 19.02.2013, în jurul orei 13.30, fiind de serviciu la Punctul de Trecere a Frontierei din Vama Moraviţa, prin îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu, a permis intrarea în ţară a unui autoturism condus de T. Ramona, în care se aflau 5670 pachete de ţigări de diferite mărci, marcate necorespunzător. Ulterior, în urma controlului în trafic, autoturismul a fost de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta”. Vameşul este cercetat în stare de libertate.

7 COMENTARII

  1. Il cheama Edi pe vames si e f cunoscut!!! NU sta el tocmai din Arad in vama Moravita, degeaba! A avut o buna protectie. Toata lumea stie ce a facut pe acolo. Atat sefii de vama cat si cei ai politiei de frontiera care au lucrat pe acolo, s-au plans mereu de el, dar……omul era intangibil!. El in timpul serviciului era ori in sat, ori la Jamu mic la prietenul sau,Jarko! Bineinteles dupa ce isi facea „treaba” la serviciu.

  2. ba muxx dati si prenumele bagatai puxx In doamna mata ca sunt mai multi de GIGI si daca pun mana pe tine te vei caca pe tine de frica nu de ras……… daca esti baiat si te crezi tare In ciocan dati tot numele…………………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.