Weekend cu Loredana, Alex Velea, maghiarii de la Bloody Roots şi britanicii...

Weekend cu Loredana, Alex Velea, maghiarii de la Bloody Roots şi britanicii Scarlett Etienne şi JFB

0
DISTRIBUIȚI

pressalertparty

Joi, 14 martie. Amatorii de muzici mai altfel sunt invitaţi la Mansarda Facultăţii de Arte şi Design, de la ora 19.00, pentru un concert semnat Kooperativa. La Cucharacha Pub, de la ora 20.30, va avea loc un jam session cu cei de la The Blues Doctors şi prietenii lor, iar la clubul El Che are loc un concert cu trupa Misguided. Amatorii de hituri de radio au parte de un recital cu Alex Velea, la Heaven Studio, iar la Scottish Pub Phaser îşi va lansa primul single din carieră printr-un concert programat să înceapă la ora 23.00.


Amatorii de muzici electronice au parte de audiţii cu Angel & Piciu, de la ora 20.00, la cafeneaua Van Graph.

Vineri,  15 martie. Timișorenii care preferă rockul sunt aşteptaţi la Daos unde vor concerta trupele maghiare Bloody Roots şi Angerseed cu Indefiance în deschidere (16 lei).  Pentru amatorii de ritmuri electronice la Arqa vor mixa Mental Chemistry, Mofo, Lynx şi Oighan, iar la Zambara vine din nou în oraşul nostru britanica Scarlett Ettiene.  La Cafe de Paris, de la ora 21.30, are loc concertul Latino Trumpet, la Eve Fashion Lounge se desfăşoară prima ediţie a premiilor „Timisoara, are you STYLISHED AWARDS“, la Jazz Office e concert Ora H, în timp ce la  Jazzissimo Lounge are loc un recital cu M.A. Jr. Jazz Quartet. La Manufactura, de la ora 22.00, e seară acustică cu Tibi şi Andrei, iar la Swiss House, amatorii de dansuri latino au parte de Milonga Riviera & Tango Embrace !

Sâmbătă, 16  martie. Saint Patrick’s Day se sărbătorește la Kafka, printr-un concert susţinut de The Dockers, la Al – Kimia are loc un concert cu trupele timişorene Rubik’s Cube şi Officialy Grasshoppers, iar la Heaven Studio cântă Cabron. Amatorii de jazz au parte de concertul Jazz Without A Sound la Jazz Office, iar cei care preferă sound-urile electronice sunt invitaţi la aniversarea a cinci ani de Setup cu The Others, JFB, Tudor, Brainfeez (15 lei).

Duminică, 17 martie. Loredana vine, de la ora 20.00, la Sala Capitol, într-un concert alături de invitaţii ei, iar biletele costă între 75 şi 125 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.