Weekend cu Mario & The Teachers, Krystal Roxx, Byron şi Urma

Weekend cu Mario & The Teachers, Krystal Roxx, Byron şi Urma

0
DISTRIBUIȚI

weekendpressalert

Amatorii de concerte şi petreceri au o ofertă bogată pentru acest week-end, ce include un eveniment cu 15 DJ timişoreni care mixează timp de două nopţi la Setup Venue, concerte cu Mario & The Teachers, Silviu Paşca, Phaser, Targ3t, Pragu de Sus, Byron şi Urma, dar şi petreceri cu Raresh şi britanica Krystal Roxx.

Joi, 28 martie. Amatorii de rock au parte de un concert cu Targ3t şi FacePlant (10 lei), iar amatorii de ethno-jazz-fusion sunt aşteptaţi la Jazzissimo Lounge unde va susţine un recital trupa Mario & The Teachers (20 lei). Amatorii de cover-uri au parte de recitaluri cu Phaser (Scottish Pub) şi Silviu Paşca (The Note Pub), în timp ce timişorenii îndrăgostiţi de ritmurile electronice sunt aşteptaţi la un party aniversar Datz la Setup Venue cu Elementrix,  Bia, We Are Creepz,  Alex Shields,  Blintzu & C64 visual, Nazo & Smoke (intrarea liberă).

Vineri,  29 martie.


La Cuib D Arte, de la ora 20.00, are loc un concert cu Jazzy BIT, iar la Jazzissimo Lounge se desfăşoară un concert cu Vintage Light Flavour (20 lei). Amatorii de beat-uri electronice au parte, la Arqa, de un „Party Protest – Frecăm discul, nu Pământul“, cu Adriana, George Allen, Bia, Angel, Limun, Bread & Butter, Raw Cutz, Masterflava, Mrk. (10 lei), la Fratelli mixează britanica Krystal Roxx, la aniversarea a doi ani de existenţă Zambara vine Raresh, iar la Setup Venue mixează Mitza (The Funkemists),  Tudor,  Bibanu,  Pinky b2b Kolapsys,  Zero ( BetaKru )  şi Phobe1, cu intrarea liberă. De la ora 22.00, la Daos e concert R.O.A. (20 LEI)

Sâmbătă, 30 martie. Trupa Byron vine la Casa De Cultură a Studenţilor (35 lei), Urma, la Daos (20 lei) şi Pragu de Sus, la Snake (10 lei). Pentru amatorii de party, la Arqa are loc Private Tapes cu DJ-eii sârbi Manjane şi Fatboy (10 lei), iar la  Setup Venue e petrecere cu  Mighty Boogie şi High Kulture Soundsystem (5 lei până la miezul nopţii, 10 lei după).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.