Weekendul fetelor petrecărețe: striptease masculin, Krypton, Alexandrina și Omul cu Șobolani VIDEO

Weekendul fetelor petrecărețe: striptease masculin, Krypton, Alexandrina și Omul cu Șobolani VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pressalertparty

Fiindcă Ziua Femeii aduce întotdeauna cu ea o serie de evenimente în cadrul cărora stripteasul masculin e la putere, weekend-ul acesta are parte de câteva party-uri de acest gen, alături de acestea prin cluburile oraşului nostru urmând să aibă loc concerte cu Alexandrina, Partizan, Krypton, Corina, Antonia sau Guess Who şi petreceri alături de Ufe, Gescu, B. Complex şi Chris. Su.

Joi 7 martie. La clubul Daos are loc un concert cu formaţia Partizan (20 lei), la Jazzissimo Lounge cântă Alexandrina (50 lei), iar amatorii de cover-uri se pot bucura de un recital cu Fely & The Band la Bunker (15 lei). Pentru cei care preferă hip-hop-ul la clubul El Che are loc un concert cu Sweb, Kaos Ink, Santo, Seru, DJ Flamă (10 lei băieţii, fetele au intrarea liberă), iar pentru amatorii de blues la Cucaracha Pub are loc un recital cu The Blues Doctors şi prietenii lor. La Jazz Office este programat un concert cu Saşi Vuşcan şi Alexandra Giuca (intrarea liberă), iar amatorii de beat-uri electronice au parte de un DJ set cu Makunouchi Bento la Van Graph K Fe.

Vineri, 8 martie.


Reprezentantele sexului frumos au parte de spectacole de striptease masculin la Bunker, Club 30, Madness, Life!Pub şi The Note Pub. Pentru iubitorii de cover-uri, Silviu Paşca susţine un recital la Swiss House în timp ce pentru cei care preferă muzica folk la Snake are loc un recital cu Nelu Pitic, Daniel Julean şi prietenii. Alte concerte care au loc în oraşul nostru programează recitaluri cu Canaf Excentric Band (Scottish Pub), Krypton (Porto Arte), Adele – Rolling in to deep – Tribute Live (Jazzissimo Lounge), Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon (Cafe de Paris) şi  Merci Band (San Marzano Gold). Pentru amatorii de muzici electronice la Setup Venue mixează  B. Complex şi Chris. Su (15 lei până la miezul nopţii, 20 lei după), iar la Arqa e party cu Ufe, Burner Green, Mitza (10 lei, gratis pentru fete).

Sâmbătă 9 martie. La Centrul Regional de Afaceri, de la ora 19.00, are loc prima ediţie a festivalului Xland Music în care vor cânta Antonia, Corina, Guess Who, Raluka, X Avenue, şi alţii (36 lei în avans, 50 lei la faţa locului). La capitolul concerte, Omul cu Şobolani susţine un recital la Daos (20 lei), iar la Jazz Office are loc un recital folk cu Beck Corlan Quartet (intrarea liberă). Fanii muzicii electronice au parte  de petreceri cu Mauss, Buzankamon şi Piciu la Arqa (10 lei) şi Rapala, Newgotti, KJK la Zambara (15 lei). La Văliug, la Ponton Casa Baraj are loc o petrecere Winter Closing Fiesta alături de DJ John Trend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.