Zeci de nemulţumiţi din două sate au blocat drumul dintre Buziaş şi...

Zeci de nemulţumiţi din două sate au blocat drumul dintre Buziaş şi Timişoara, supăraţi că primarul nu le repară drumul de acces în comună

3
DISTRIBUIȚI

photo 1

Un protest inedit a avut loc în această dimineaţă la nici 15 kilometri de Timişoara. Locuitorii din Uliuc şi Unip, din comuna Sacoşu Turcesc, au blocat de două ori drumul dintre Buziaş şi Timişoara, punând pe butuci circulaţia din zonă, supăraţi că primarul nu repară drumul dinspre Timişoara spre Uliuc.


Această porţiune, după cum spun şi oamenii, este aproape impracticabilă. Aproximativ 30 de persoane au blocat cu maşinile drumul, cerând să vorbească cu primarul. Acesta a plecat însă chiar de sub nasul lor. La scurt timp după ce traficul s-a oprit, au venit la faţa locului reprezentanţii Jandarmeriei, care au încercat să-i convingă să se dea la o parte. Aceştia au fost de acord, cu condiţia însă ca primarul din Sacoşu Turcesc să vină la discuţii. După ce acesta nu şi-a făcut apariţia, protestatarii au pus din nou maşinile de-a curmezişul şoselei. Între timp, poliţiştii su oprit circulaţia pe ambele sensuri, iar coloanele de maşini s-au întins pe sute de metri. În jurul orei 11.30, jandarmii i-au convins totuşi pe timişenii revoltaţi să deblocheze drumul.

Oamenii au povestit că, din cauza drumului cu bucluc, viaţa lor pare desprinsă din evul mediu. O femeie a spus că şi-a născut copilul acasă, cu soţul, pentru că maşina ambulanţei nu a putut răzbate pe drumul spart. Pentru a fi mai convingători, unii dintre protestatari au aruncat pe jos pliculeţe cu seminţe de varză, spunând, mai în glumă mai în serios, că dacă tot e arat, măcar să crească ceva pe pământ.

 

3 COMENTARII

  1. Vorbesc in cunostere de cauza
    Primarul neprimind voturi decat in proportie de 10% de la aceste sate a facut un act de razbunare lasand totul de paragina inclusiv acest drum,mai mult de atat..singur si in prezenta a mai multor persoane a spus acest lucru.
    Din pacate sunt mici rabufniri care au iesit la iveala insa ar trebui sa inceapa investigatii de catre organele abilitate si sa se vada adevarata fata a lucrurilor care in realitate sunt mult mai greve fiind vorba de f multi bani si pe elemente diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.