A zecea persoană cercetată în dosarul fraudei cu medicamente pentru bolnavii de...

A zecea persoană cercetată în dosarul fraudei cu medicamente pentru bolnavii de cancer s-a predat la DIICOT UDPATE Unde s-a aflat în ultimele zile

0
DISTRIBUIȚI
poza dragoescu (3)
Mihai Drăgoescu (stânga) a venit la Tribunalul Hunedoara

Cazul mega-fraudei cu reţete false pentru medicamente oncologice a luat astăzi o nouă întorsătură. În urmă cu puţin  timp, Mihai Drăgoescu, fost consilier local în mandatul trecut din partea Partidului Conservator, s-a predat, însoţit de avocat, la sediul DIICOT Hunedoara. Acesta primise mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile în lipsă, duminică, alături de alte nouă persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul farmaceutic.


Drăgoescu nu a vrut să dea declara
ţii în legătură cu motivele pentru care a lipsit atâtea zile şi nici unde s-a aflat în această perioadă. El a fost dus la Tribunalul Hunedoara, pentru confirmarea mandatului.

Procurorii DIICOT au făcut în 5 aprilie mai multe percheziţii la casele şi societăţile ce deţineau farmacii ale unor persoane suspectate că au pus la cale una dintre cele mai elaborate fraude cu medicamente decontate. Membrii grupării au falsificat reţete pentru medicamente de cancer şi le-au decontat la Casa de Asigurări.

UPDATE Avocata lui Drăgoescu a declarat că acesta se afla în Germania, la mama sa, atunci când s-a emis mandatul de arestare. Aceasta a mai spus că a depus recurs la măsura arestării preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.