Accident straniu: un TIR a strivit o femeie culcată pe asfalt. Ce...

Accident straniu: un TIR a strivit o femeie culcată pe asfalt. Ce spun medicii

1
DISTRIBUIȚI

Tir-Mercedes

O întâmplare neobișnuită a avut loc noaptea trecută pe un drum național, unde o femeie a fost strivită de TIR. Șoferii aflați în trafic, dar și conducătorul autocamionului au declarat însă un lucru surprinzător: femeia stătea pur și simplu culcată pe asfalt.

Astfel, noaptea trecută, șoferul unui TIR se deplasa spre Arad, dinspre Oradea, pe drumul care leagă cele două orașe, DN 79. În dreptul localității Zimandcuz, acesta a trecut efectiv peste o femeie, care, spune el, era întinsă pe jos.


Omul a povestit apoi că a văzut-o prea târziu și nu a mai avut cum să frâneze. Câțiva șoferi au evitat-o în ultima clipă înainte să vină TIR-ul. Victima a fost târâtă pe şosea aproximativ o sută de metri. Doar cu un echipaj de descarcerare a mai putut fi scos corpul de sub roțile TIR-ului. Medicii SMURD sosiţi la faţa locului au constatat că trupul victimei era strivit.

„Avea strivite membrele superioare, inferioare, toracele, bazinul, dar avea şi alte leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat medicul Casandra Prislopan. Poliţiştii nu pot spune deocamdată dacă femeia era deja moartă când a trecut TIR-ul peste ea, urmând să se pronunţe medicii legişti. „Se ştie că femeia era culcată pe partea carosabilă. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, dar ancheta va stabili dacă este vinovat”, a declarat Gheorghe Nica, din cadrul Poliţiei Rutiere Arad. Victima avea 42 de ani şi s-a întors recent din Germania, unde se stabilise împreună cu fiul său. Rudele din localitate afirmă că plecase la nişte vecini şi aşteptau să se întoarcă acasă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.