Acţiune a Poliţiei de Frontieră pe linia contrabandei, finalizată doar cu o...

Acţiune a Poliţiei de Frontieră pe linia contrabandei, finalizată doar cu o captură. Vezi ce au descoperit

5
DISTRIBUIȚI

SANYO DIGITAL CAMERA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, împreună lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiş au reuşit, ieri, în urma unei acţiuni pe linia contrabandei să descopere un mini-transport.


 În apropierea localităţii Stamora Germană, pe E 70, a fost oprit pentru control un autoturism marca „Opel Corsa”.

La control, în maşina aparţinând Marianei S., în vârstă de 58 de ani, din judeţul Timiş, agenţii augăsit în interior mai multe pungi de plastic negre, în care erau  140 l alcool etilic şi 520 pachete de ţigări mărcile „Fast” şi „Land”, pentru care aceasta nu avea acte de provenienţă. Femeia a declarat că a cumpărat produsele de provenienţă sârbească cu scopul de  a le comercializa în localităţi din  judeţul Timiş.

Marianei S. i s-a întocmit actele premergătoare pentru savârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic şi deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

5 COMENTARII

  1. Jenant! Pai cu pustiul ala cu fata de „Eduard de la discoteca” PUS sef de punct, ce ati vrea sa gasiti? Cautati la el mai bine! Si cu mosu Slabu si „pizxa plange” ala de la Arad la conducerea Sectorului…… Bine ca au venit „intariri ” de la timisoara, dar aveti grija sa nu bea aia alcoolul confiscat pana sa ajunga cu el la finante! Comisarul BORSETA reloaded, ca agentul 007 bazaie pe frontiera tarii!!!! Bravo!!!!!

  2. bota prietenar cu chioran de la ptf ,auzi ma bota te ajuta chioran sa treci cateva baxuri pe luna ,……………asa ,pentru tine??? ca vad ca esti prieten si cu diicotu,dna prezent peste tot, acuma,asa se fac bani nu ?? nu din presa..asta e asa de ochii lumi ,copilu trebe si el intretinut cu ceva, nu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.