Adolescentă de 15 ani, muşcată de o leoaică la zoo

Adolescentă de 15 ani, muşcată de o leoaică la zoo

0
DISTRIBUIȚI

lion_zoo_99651900

O fată în vârstă de 15 ani a fost muşcată, astăzi, de o leoaică de la grădina zoologică, după ce a intrat într-un perimetru interzis. Reprezentanţii grădinii spun că tânăra a venit în vizită la zoo împreună cu rudele şi a încercat să se joace cu leoaica, informează Mediafax.

Adolescenta, care este din SUA, a primit îngrijiri medicale la Spitalul Rădăuţi, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean,.


Responsabilul Grădinii Zoologice din Rădăuţi, acolo unde a avut loc încidentul, Angela Olenici, a declarat că adolescenta a venit în vizită, împreună cu rude ale sale şi cu alţi patru copii şi a intrat într-un loc interzis, unde a încercat să se joace cu leoaica.

Fata şi-a băgat piciorul între gratiile cuştii, iar leoaica i-a cuprins cu labele din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă. Olenici a menţionat că un angajat care se afla la 20-30 de metri distanţă de zona respectivă a ajutat-o pe fetiţă şi a tras-o de lângă cuşcă, fiind apoi anunţată ambulanţa. „Fetiţa nu avea ce căuta în zona respectivă. Leoaica avea mâncare, ce era pe trapă. Probabil, fetiţa a vrut doar să se joace, dar nu avea voie în zona respectivă”, a mai spus Olenici, care a subliniat că există gratii de protecţie, de care fata nu a ţinut cont. Adolescenta a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind apoi transportată la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.