Anchetă la Spitalul Militar după o petrecere cu directorul şi angajate în...

Anchetă la Spitalul Militar după o petrecere cu directorul şi angajate în ipostaze indecente

0
DISTRIBUIȚI

dezmat_spital_62595700

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a dispus un control la un spital militar, după ce în presă au apărut imagini de la o petrecere dintr-un birou al instituţiei, la care ia parte şi comandantul unităţii, în fotografii apărând şi o tanără în ipostaze indecente, informează Mediafax.

Mai multe imagini de la o petrecere organizată într-un birou al Spitalului Militar din Focşani au fost difuzate în presă, în fotografii apărând şi comandantul unităţii medicale, Constantin Adochiţei, şi alţi trei bărbaţi, angajaţi ai spitalului. În imagini apar şi două tinere îmbrăcate sumar, una dintre ele fiind fotografiată în diverse ipostaze indecente, pe scaunele şi mesele din birou, iar la un moment dat una dintre femei rămâne în sutien.


De asemenea, într-una dintre fotografii, una dintre tinere apare având în mână un pistol. Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Dușă, a declarat, azi dimineaţă, că a dispus declanşarea unui control în acest caz.

„Am înţeles că acţiunea s-a petrecut cu ceva timp în urmă şi se cunoştea acest subiect. Eu acum am aflat despre el şi am decis să trimit acolo un control pentru a vedea ce se întâmplă. Imediat ce am luat la cunoştinţă, l-am chemat pe directorul Direcţiei Medicale din minister si am dispus un control. Ancheta va merge foarte repede, până mâine sau poimâine voi avea rezultatul şi voi lua şi măsuri”, a spus Mircea Duşa. El a mai spus că nu este de acord „ca într-o instituţie militară să se întâmple aşa ceva”.

“Sigur că asemenea evenimente nu se pot petrece într-un spital militar, mai ales că orice instituţie militară este caracterizată de onoare, de disciplină, de rigoare. Nu pot să accept asemenea lucruri şi, de aceea, după ce această informaţie a apărut pe posturile de televiziune, chiar dacă am înţeles că este un eveniment care s-a petrecut cu mult timp în urmă, nu pot să accept acest lucru”, a mai declarat Mircea Duşa pentru Mediafax.

Comandantul Spitalului Militar din Focşani, Constantin Adochiţei, care apare în imaginile de la petrecere, este medic primar chirurgie generală şi medic specialist obstetrică ginecologie. Presa a relatat că în urmă cu câţiva ani Constantin Adochiţei a fost cercetat pentru malpraxis, iar procurorii Parchetului Militar Bacău au deschis un dosar penal pe numele lui, după ce o pacientă l-a reclamat că a cerut 500 de lei mită pentru o intervenţie chirurgicală.

Foto: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.