Apa caldă a venit rece pentru rugbyști, pe stadionul CFR. Jocul declarațiilor...

Apa caldă a venit rece pentru rugbyști, pe stadionul CFR. Jocul declarațiilor tensionează relația dintre echipele care împart terenul

0
DISTRIBUIȚI

rcm faru20_resize

După meciul de sâmbătă dintre rugbyștii timișoreni și constănțenii de la Farul care a avut loc pe stadionul CFR, șefii feroviarilor au fost acuzați că ar fi închis apa caldă la stadion. Deși reprezentanții RCM Timișoara au preferat să facă declarații modeste, spunând că au fost nevoiți să se spele cu apă rece fără să numească vinovații de această situație, reprezentanții CFR susțin că dacă jucătorii ar fi avut răbdare, venea și apa caldă. ”Nici vorbă că am închis apa caldă. Noi am avut un om la stadion la meci. Până se încălzește apa durează circa cinci minute, timp în care curge apă rece. Jucătorii care au ieșit de pe teren în timpul meciului s-au spălat cu apă caldă. Cei de la Farul s-au inflamat foarte tare și au început să facă scandal, dar dacă așteptau puțin nu s-ar fi spălat cu apă rece. Colaborarea dintre RCM și noi decurge foarte bine, nu aveam niciun interes să facem așa ceva. Inflamările de acest gen nu își au rostul. Noi chiar am amânat un meci al echipei de băieți pentru miercuri, să se poată juca rugby sâmbătă”, a precizat antrenorul echipei de fotbal feminin.

De cealaltă parte, secretarul general al echipei de rugby spune că nu a curs apă caldă deloc după meci.


”Nu am avut apa caldă la stadion, deși am cerut să avem după ora 12.00. Jucătorii de la Farul Constanța și arbitrii s-au spălat cu apă rece, iar jucătorii noștri au plecat așa să se spele la Căminul Cameliei din Ronaț”, ne-a declarat Dan Borzaș de la RCM Timișoara. Meciul a început la ora 11.00 și s-a jucat pe Stadionul CFR din cauza terenului cu probleme mari din Ronaț.

Terenul de la Gara Mare va fi bun la ora jocului de Cupa României, chiar dacă sâmbătă a fost puțin afectat după ploaia abundentă din noaptea de vineri. ”Firma domnului Sorin Doda (n.r. președintele clubului de rugby) a nivelat gazonul după meci și nu sunt probleme cu terenul. Porțile au fost puse la loc și mai urmează să se șteargă marcajul de rugby după ce se va tunde gazonul”, a spus Florin Bugar despre starea terenului.

Fetele, în luptă

Echipa de fotbal feminin CFR Timișoara a câștigat cu 3-0 pe terenul celor de la Blue Angel Brașov, în al doilea meci din play-off. Fotbalistele vor avea săptămâna aceasta două meciuri pe teren propriu, în Cupa României, cu Universitatea Alexandria și în campionat, cu Real Craiova.

”Leopardele” au adunat 6 puncte în play-off, la fel ca liderul Olimpia Cluj. Fetele antrenate de Florin Bogar au câștigat cu 3-0, după un gol al Andreei Cojocaru din penalti și alte două reușite ale Ozanei Ababei. Meciul a fost marcat de trei eliminări, o dublă eliminare în prima repriză și eliminarea altei brașovence la penalti. În prima repriză, CFR Timișoara a rămas fără Mihaela Molnar, care s-a enervat după ce a fost faultată dur și a primit și ea eliminare. ”A fost un meci cu un adversar cu jucătoare mult mai masive decât noi și pe un teren greu, care nu ne avantaja deoarece nu puteam construi. Acum, trebuie să ne refacem după drumul lung”, a declarat antrenorul Florin Bugar. Miercuri de la 11, CFR Timișoara joacă împotriva Universității Alexandria în sferturile Cupei României, iar tehnicianul alb-vișiniilor va trimite în teren o parte dintre rezerve. Duminică, echipa joacă tot acasă cu Real Craiova, în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.