„Atomic” Zlatko vrea să rămână la Timișoara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

„Atomic” Zlatko vrea să rămână la Timișoara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

0
DISTRIBUIȚI

zlatko.finala.mica

Zlatko Jovanovic a postat în aceastră seară un mesaj pe grupul suporterilor BC Timișoara de pe Facebook prin care dă de înțeles că își dorește să joace în alb-violet și sezonul viitor.

Anul acesta, sezonul s-a încheiat dureros de repede pentru BC Timișoara, într-un meci pierdut aseară.


CSU Ploiești i-a eliminat pe ”leii” din Banat în minimum de meciuri, trei, în sferturile play-off-ului. Cu siguranță că pe Bega alb-violeții au lăsat un gust de dezamăgire, mai ales au fost eliminați în semifinala unei Cupe a României găzduită de Timișoara.

Zlatko Jovanovic le-a transmis fanilor că îi iubește și dă de înțeles că vrea să rămână să joace în Sala ”Constantin Jude” încă un sezon. ”Vreau să mulțumesc fanilor noștri pentru suportul pe care ni l-au acordat de-a lungul sezonului…la bine și la rău! Anul asta a trecut foarte repede, dar la fel de repede o să treacă și pauza competițională și în speranța că ne vom revedea în curând, vă urez tuturor toate cele bune și vă iubesc!”, a postat „Atomic” Zlatko pe grupul de pe Facebook BC Timisoara Fan Club. Zlatko Jovanovic a venit în vara lui 2011 la Timișoara. După un sezon în care el, Dominique Archie și Bogdan Popescu au fost oamenii care i-au dus pe ”lei” în două finale, conducerea i-a făcut lui Jovanovic un contract pe doi ani. Zlatko e singurul din lot care avea semnată o înțelegere de peste un sezon și este și unul dintre preferatul fanilor. Liga națională de baschet masculin va începe la începutul lui octombrie, cel mai probabil, iar reunirea BC Timișoara va avea loc în vară, la finalul lui iulie sau începutul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.