Baschetbalistele de la Danzio au cedat în fața Aradului în sferturile campionatului....

Baschetbalistele de la Danzio au cedat în fața Aradului în sferturile campionatului. „Panterele roz” încheie campionatul pe locul şapte

0
DISTRIBUIȚI

danzio03

”Panterele roz” au pierdut și a doua confruntare cu ICIM Arad din sferturile play-off-ului la scorul de 81-56. Echipa de senioare a terminat sezonul regulat cu acest meci, în timp ce echipa de tineret e ca și câștigătoare a titlului național.

BCM Danzio nu a putut să bată Aradul în meciul de pe teren propriu. Pe sferturi, scorul a fost de 13-17, 8-20, 21-18, 14-26. Cele mai bune marcatoare de la Timișoara au fost Tiffany Brown, 12 puncte, și Sonja Maric, 10 puncte. De la Arad, cel mai mult au marcat Givens, 16 puncte,  Bartee, 15 puncte, Risper, 13 puncte și Ciocan 12 puncte. Sferturile din play-off se joacă pe sistemul cea mai bună echipa din trei meciuri, iar aărdencele s-au impus și în meciul trecut.


Așadar, BCM Daznio încheie sezonul pe locul 7.

Antrenorul Dan Ionescu a spus că este mulțumit de clasarea obținută, coroborată cu titlul național la U 23, mai ales din prisma bugetului echipei. ”Înfrângerea e un rezultat normal ținând cont de diferența dintre cele două echipe. În probabilitate foarte mare vom avea un meci de gală duminică cu ZKK Beocin, o echipă sârbească, eu doresc să fie meciul de retragere al Mirunei Crâsnic. Trăgând linie după acest sezon, eu sunt mulțumit de rezultate. La bugetul nostru, trebuia să fim pe locul 10. Deocamdată nu putem să concurăm cu Aradul. E ușor să fii bun șofer când ai un Ferrari, dacă ai o Dacie, stai liniștit. Noi suntem în urmă cu banii, fetele noastre nu și-au primit salariile din decembrie, de aceea pentru mine e o performanță locul 7”, a declarat Dan Ionescu.

Despre titlul la U 23, un campionat în care anul acesta au fost înscrise doar patru echipe, Timișoara, Cluj, Olimpia București și Craiova. ”Nu este vina noastră că celelalte echipe din play-off nu și-au făcut echipe de tineret. Noi ne gândim la viitor, vrem să construim. De aceea am adus și jucătoare din afara Timișoarei pentru echipa de tineret, pentru că noi nu avem bani să aducem jucătoare ca Aradul, preferăm să creștem”, a mai precizat antrenorul și președintele clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.