Baschetbaliştii de la Mediaş întâlnesc „urşii sătuli”: Timba joacă ultimul meci al...

Baschetbaliştii de la Mediaş întâlnesc „urşii sătuli”: Timba joacă ultimul meci al sezonului cu obiectivul îndeplinit

0
DISTRIBUIȚI

timba sibiu04_resize

BC Timba încheie sezonul regulat cu o confruntare cu Gaz Metan Mediaș, echipa ce a scris istorie în EuroChallenge în acest sezon. După primul sezon prima ligă baschetablistică, ”urșii” vor intra în play-out de pe locul 13, poziție ce le asigură în mare parte un al doilea sezon în Liga națională.

Indiferent de rezultat, Timba nu mai poate să termine sezonul regulat pe un loc mai bun. De asemenea, galben-negrii cunosc și primul adversar deja, CSȘ Giurgiu, echipă de pe locul 12, ce va avea avantajul terenului propriu. În caz că pierd, elevii lui Bogdan Murărescu se vor confrunta, aproape 100 la sută, cu Dinamo București, un adversar mai mult decât accesibil, ce pare condamnat la retrogradare.


Cu două etape în urmă, Bogdan Murărescu spunea că mai vrea o victorie din ultimele meciuri. Cum cu BC Timișoara și CSU Ploiești au pierdut, rămâne de văzut cum va fi cu ”lupii” de a Mediaș. ”Chiar dacă în clasament nu se mai poate schimba nimic, noi vrem să facem un joc bun și, de ce nu, să și câștigăm. Este finalul sezonului regulat și ultima impresie contează”, a declarat Bogdan Murărescu.

Mult mai interesant de văzut va fi evoluția Mediașului, adversara din semifinalele Cupei României a celelailte echipe timișorene, BC Timișoara. Etapa trecută, ardelenii au învins Craiova la scor.De asemenea, Marcel Țenter poate conta din nou pe Deven Mitchell, care a lipsit o bună perioadă din cauza unei accidentări. Jucătorii de la Timba își doresc să facă un meci bun pentru fani. La ultimul nostru joc de pe teren propriu, fanii au fost la înălţime. Ne dorim să îi mulţumim si acum. ”Am văzut ultimul lor joc, cu Craiova. Mediașul are forță, valoare și individualități foarte bune. Sunt într-o formă excelentă, dar asta nu ne sperie”, a declarat Jermont Horton. Interesant este că dacă BC Timișoara va câștiga la Constanța și Mediașul pierde cu Timba, alb-violeții rămân tot pe locul şase, indiferent de ce va face Craiova cu Oradea. Meciul galben-negrilor de la Timba se va juca de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude” și va fi arbitrat de Laurențiu Grigoraș, Sorin Drugău și Ciprian Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.