BC Timișoara continuă cu o nouă victorie la turneul final U23

BC Timișoara continuă cu o nouă victorie la turneul final U23

0
DISTRIBUIȚI

BC TIMISOARA BC MURES01

”Mânjii” de la BC Timișoara au câștigat și al doilea meci al turneului final la categoria sub 23 ani, la scorul de 67-52 contra celor de la BC Mureș Târgu-Mureș. Cu această victorie, alb-violeții sunt în fruntea clasamentului turneului la fel ca și echipa din Ploiești.

De data aceasta, vedetele meciului au fost Zoran Milencovici și Georgian Păun.


Primele două sferturi au fost câștigate clar de gazde, cu 26-14, respectiv 24-14, astfel ca la pauză sorul era 50-28 pentru Timișoara. Spre deosebire de ieri, elevii lui Cristian Bota au jucat slab în sfertul trei, câștigat cu 16-6 de mureșeni. Ultimul sfert a fost unul cu puține puncte, 11-8 pentru bănățeni, iar BC Timișoara a câștigat datorită avansului din prima repriză. Zoran Milencovic a înscris 22 de puncte și a reușit 10 recuperări, un double-double, lucru reușit și de Georgian Păun, cu 18 puncte și 10 recuperări. George Toth a bifat în acest meci 10 puncte și 9 recuperări.

Astăzi, CSU Ploiești i-a învins în prelungiri pe Dinamo , una dintre favoritele turneului, la scorul de 99-91. Craiova i-a bătut pe CSU Sibiu cu 77-73, iar ardeleni sunt singura echipă fără victorie de la turneu. Mâine, Sibiu joacă cu Ploiești, Craiova cu Târgu-Mureș și BC Timișoara cu Dinamo, în derby-ul zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.