BC Timișoara, debut cu stângul în play-off. Vezi cum au pierdut meciul

BC Timișoara, debut cu stângul în play-off. Vezi cum au pierdut meciul

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

BC Timișoara a pierdut cu 85-83 primul meci din sferturile play-off-ului ontra celor de la CSU Ploiești. După expirarea timpului regulamentar, scorul era de 73-73, iar prelungirile au consemnat cinci minute de mare luptă, din păcate, o luptă pierdută sâmbătă de timișoreni.

Prima repriză a arătat că victoria ușoară a alb-violeților în finala mică a Cupei României nu a fost relevantă pentru forma ploieștenilor. Primul sfert s-a terminat 23-16, iar la pauză, diferența era 47-35 în favoarea gazdelor, după o primă repriză în care timișorenii au ratat prea ușor de la linia de libere și au dat și pase greșite deși erau conduși. Pauza a adus un joc mai eficient al bănățenilor. În sfertul al treilea, elevii lui Srdjan Jovanovic și-au ”ascuțit” ghearele și au revenit până la 57-52 înainte de ultimul sfert, pentru care gazdele nu mai puteau conta pe Mohammed, eliminat pentru cinci greșeli personale.

În ultimele minute din timpul regulamentar, ”leii” din Banat au revenit de la 73-67 la 73-73.


Downey a marcat un coș de 2 punct după ce a fost faultat, a înscris și de la linia de libere, au urmat alte două libere marcate de Sarovic, iar apoi Archie a adus egalitate după o acțiune care arată cât de important e americanul pentru BC Timișoara. Meciul a continuat cu o repriză de cinci minute de prelungiri în care ambele echipe au luptat strâns pentru victorie. Ultimul minut s-a jucat fără eliminații Stănescu și Miletic de la CSU Ploiești, respectiv Gallimore și Popescu de la bănățeni. La scorul de 82-82, Delvon Johnsson a ratat două aruncări libere în stilul său deja caracteristic. A venit apoi rândul lui Burlacu să încerce, iar jucătorul gazdelor a înscris doar una din cele două aruncări. Din păcate pentru alb-violeți, același Johnsson, ”certat” cu liberele a reușit să rateze din nou două aruncări. Timișorenii au mai avut șansă prin Downey, care a trimis doar o liberă în coș. Burlacu  nu a mai ratat următoarele aruncări, iar Sarovic a ratat pe final șansa de a mai puncta. Cei mai buni marcatori pentru BC Timișoara au fost Zlatko Jovanovic, 20 de puncte, și Dominique Archie, 17, iar de la Ploiești, Stănescu, 24 de puncte și Burlacu, 12 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.