BC Timișoara, victorie la un punct care o condamnă la sferturi cu...

BC Timișoara, victorie la un punct care o condamnă la sferturi cu ”sperietoarea” CSU Ploiești

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara giurgiu02_resize

BC Timișoara a câștigat cu 73-72 meciul cu Farul Constanța și va întâlni în sferturile play-off-ului pe campioana en-titre, rivala de la CSU Ploiești. Alb-violeții au terminat pe locul 6, iar ploieștenii pe 3, după victoria cu 89-76 contra celor de la CSȘ Giurgiu.


Astfel, timișorenii vor face practic o reeditare a finalei de anul trecut, doar că de data aceasta nu vor mai avea avantajul terenului propriu.

Tot meciul cu Farul, BC Timișoara a jucat astfel încât să nu se distanțeze prea mult de formația gazdă, echipă de pe locul 14 ce nu mai avea obiectiv. Pe sferturi, scorul a fost 16-17, 17-18, 22-13 respectiv 17-25, ceea ce arată clar că bănățenii erau cu un ochi la joc și cu celălalt la calcule. Downey a fost cel mai bun marcator pentru oaspeți, cu 17 puncte, iar Angel Santana a fost cel mai bun marcator al Farului, cu 16 puncte. Meciul determinat pentru soarta celor de la BC Timișoara era cel de la Craiova, unde Universitatea se lupta cu CSM Oradea. Acesta a fost singurul meci televizat al etapei și s-a terminat și ultimul, în timp ce meciul de la malul mării s-a terminat între primele. Craiova s-a impus cu 86-78 și astfel timișorenii au ratat șansa locului 5, ce putea fi obținut dacă pierdeau oltenii. De notat că Oradea a avut o revenire pe final de joc, iar dacă bihorenii se țineau tare, BC Timișoara prindea locul 5 și se duela cu SCMU Craiova. În aceste condiții, celelalte sferturi sunt BC Mureș Târgu-Mureș (1) vs CSM București (locul 8), CSM Oradea (locul 2) vs U Mobitelco Cluj (locul 7) și SCMU Craiova (locul 4) vs Gaz Metan Mediaș (locul 5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.