Care este echipa la care pleacă trei handalişti de la CSU Poli

Care este echipa la care pleacă trei handalişti de la CSU Poli

0
DISTRIBUIȚI

csu poli 2012-2013

Plecările de la CSU Poli continuă, în ciuda faptului că Primăria tocmai s-a asociat cu echipa de handbal masculin și va da mai mulți bani din seznul viitor. După Grasu și Fenici, frații Marius și Sabin Ignat și Gabriel Cotinghiu sunt aproape de o plecare tocmai la Vaslui.

La încheierea acestui sezon, 12 jucători sunt la final de contract cu echipa de handbal. Tăierile salariale din acest sezon ii determină pe tot mai mulți dintre jucători să dea curs ofertelor venit din partea altor echipe.


Andrei Grasu a ales să meargaă la HC Minaur Baia Mare, echipă ce este aproape revenirea în prima ligă, iar Cristian Fenici se duce la echipa selecționerului naționalei Eliodor Voica, Știința Bacău, vicecampionii României pentru a doua oară consecutiv. Dintre jucătorii plecați până acum, doar Fenici pleacă pentru o echipă calificată în cupele europene. Alți trei jucători nici măcar nu se duc la o echipă de primă ligă. Sabin Ignat, Marius Ignat și Gabriel Cotinghiu au semnat cu HC Vaslui, echipă din eșalonul secund. Pentru sezonul viitor, vasluieii au ca obiectiv promovarea din Divizia A în Liga națională și i-au ofertat pe cei trei jucători. Frații Ignat au venit la Poli în urmă cu trei sezoane. Sabin Ignat joacă pe postul de inter stânga și a venit la Timișoara de la Știința Bacău, în timp ce Marius Ignat este pivot și a venit de la Bucovina Suceava. Gabriel Cotinghiu este extremă dreaptă și joacă de cinci sezoane la Poli, după ce a evoluat la echipa Centrului de Excelență de la Sighisoara.  HC Vaslui este acum pe locul 3 în Seria 1 a Diviziei A, cu 39 de puncte, cu două etape înainte de încheierea sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.