Care este legătura dintre „Regina unghiilor” de la Hollywood şi legenda lui...

Care este legătura dintre „Regina unghiilor” de la Hollywood şi legenda lui Dracula

0
DISTRIBUIȚI

joey

Secretele frumuseţii sunt mai râvnite decât faima şi banii la Hollywood, pentru că în „oraşul de celuloză” frumuseţea înseamnă totul. Despre asta, dar şi despre ce se ascunde în spatele imaginii strălucitoare a starurilor adulate în toată lumea a povestit ieri, la Timişoara, Joey Brown, supranumită şi „Regina unghiilor” de la Hollywood, care a reuşit să transforme pasiunea pentru acest domeniu într-o adevărată arta. Specialista se laudă cu performanţa că după 27 de ani de muncă în cadrul O.P.I., cel mai mare brand de manichiură din lume, poate să reprezinte această firmă la nivel mondial. În prezent, împreună cu peste 700 de specialişti şi stilişti, Joey Brown impune tendinţele în rândul celor mai mari vedete de la Hollywood în domeniul manichiurii şi pedichiurii. „Regina unghiilor” a povesti că şi-a descoperit această pasiune încă de când avea doar trei ani, iar apoi au urmat ani întregi de muncă în diferite saloane de înfrumuseţare ca hairstylist. „Am început să mă axez pe unghii şi aşa am ajuns să fac parte din marea familie a O.P.I.


Lucrez acolo de 27 de ani, iar în acest moment sunt purtătorul de cuvânt internaţional al firmei”, spune Joey Brown.

Vedete ca Madonna, Beyonce, Cameron Diaz, Katy Perry, Kim Kardashian sau chiar Justin Bieber au mare grijă de unghiile lor, mai ales că că sediul centrul al firmei se află chiar vizavi de studiourile Universal din Hollywood. „Regina unghiilor” a afirmat că multe dintre vedetele hollywoodiene solicită colecţii personalizate pe care să le promoveze în noile clipuri apărute pe piaţă, astfel încât femei din toată lumea să preia forma unghiilor sau diferite nuanţe de lac.

Ce culori se poartă în acest sezon

Ideea că oja de pe unghii trebuie asortată cu rujul de pe buze nu este adevărată, ne asigură „Regina unghiilor”, care spune că nuanţele lacurilor diferă în funcţie de noile tendinţe în modă. „În acest an se poartă auriul, argintiul, bronzul, nuanţele romantice, dar şi diverse texturi, aşa cum este textura nisip. De asemenea, puteţi să vă coloraţi unghiile în mod diferit. Tendinţele din acest an îmbină vechiul cu noul, clasicul cu modernul”, a mai spus Joey Brown. „Regina unghiilor” s-a aflat în această săptămână în ţara noastră ca să facă cunoscute româncelor noile tendinţe mondiale în domeniul manichiurii şi pedichiurii. Deşi a ajuns în România de cel puţin cinci ori, Joey Brown nu a reuşit niciodată să ne viziteze ţara, deşi a auzit că are ce vedea aici. Unul dintre punctele de atracţie ale României o reprezintă legenda lui Dracula, iar două dintre nuanţele noii colecţii lansare de cel mai mare brand de manichiură din lume poartă nume care fac referire la această legendă. Este vorba despre un albastru cerneală și un alb texturat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.