Ce amendă-record a luat Industria Lânii pentru că a „uitat” să scape...

Ce amendă-record a luat Industria Lânii pentru că a „uitat” să scape de deşeuri

1
DISTRIBUIȚI

bani pp

Edilul şef Nicolae Robu a anunţat astăzi venirea „Apocalipsei” pentru proprietarii de terenuri sau case care îşi neglijează proprietăţile sau care le lasă în paragină. În cadrul briefing-ului de astăzi Robu a anunţat că „Direcţia de Mediu a dat mai multe amenzi. Cele mai multe au fost luate de către SC Industria Lânii Timişoara, unde există depozite de materiale din construcţii rezultate din demolări şi deşeuri care nu au fost ridicate”.


Astfel, societatea s-a ales cu cinci amenzi cu valoare totală de 11.500 de lei. Edilul şef a completat că „aş vrea să fie o luare aminte şi pentru alţi proprietari de clădiri sau proprietăţi care nu le îngrijesc.  Aşa cum am făcut cunoscut de multă vreme, am depăşit etapa de notificări, am spus că vom proceda cu eleganţă cu duhul blândeţii şi că mai întâi vom face verificări. Unii însă nu înţeleg şi prin urmare acum suntem în etapa în care acordăm amenzi, iar amenzile vor fi date celor care nu se conformează la nivelul de sus al posibilităţilor. Procedăm în acord cu hotărârile de consiliu echidistant, mi-ar plăcea să adresăm felicitări proprietarilor”.

1 COMENTARIU

  1. Aaaau ! Mai bine tăceam… Are, oare, cunoștiință don’ primar de paragina sinistră de pe imensul teren de la fostul Detergentul (C.Buziașului) al Cristeștilor, unde au apărut în ultimii ani munți de moloz din celebrele lor demolări ?? Puternic chimizate și nu prea decontaminate… după cum spun gurile rele… și care put noaptea după ploaie de-ți mută nasul, mai ceva ca la Continental… sau asta face parte din planul de exterminare a coloraților din Kuntz – neamurile amărăștene ale baștanilor din zona centrală ? Și cum „apocalipsele” astea nocturne n-ar fi deajuns, cu câțiva ani în urmă cohorte de viermi negri subțiri, scîrboși, au migrat de-aici cu milioanele pe străzile învecinate de s-a înnegrit asfaltul și pereții caselor din zonă… iar în canicula din vara trecută au luat foc hectarele de scaieți și bălării uscate-iască de pe același teren de au ars până și gardurile de tablă (câte mai sunt) și acoperișul stației de gaz(!!) de pe str. Torac… Hai să vedem, va lua primarele măsurile promise și în acest caz sau „frații” cu al lor stoi îi vor râde în nas ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.