Ce spune liberalul Robu despre pedeliştii de seamă pe care i-a luat...

Ce spune liberalul Robu despre pedeliştii de seamă pe care i-a luat sub aripă la primărie

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Edilul şef Nicolae Robu a comentat ieri numirile cel puțin ciudate pentru șefia unor direcții din cadrul Primăriei Timișoara. Este vorba despre Lelica Crişan, pedelistă de frunte în guvernarea Boc – Băsescu, care a fost numită şef Serviciu Financiar – Învăţământ, şi despre Marian Eperieş, care a părăsit Garda de Mediu unde a fost şef pe vremea PDL şi a revenit la Direcţia de Mediu din primărie, unde a mai lucrat.

Întrebat cum a fost de acord să se înconjoare de oameni atât de apropiați regimului „portocaliu”, Robu a spus că „numirile nu s-au făcut pe criterii de apartenenţă politică”.


Despre Eperieş primarul a ţinut să precizeze că nu e şef de direcţie. „Ce pot să vă spun, este un profesionist care a făcut treabă bună la Garda de Mediu.  Eu nu sunt taliban, chiar am colaborat cu domnul Eperieş când era şef la Grada de Mediu, l-am sunat la doisprezece noaptea că mirosea în cartierul Soarelui(…) şi la acea oră mi-a spus că dacă doresc vine cu mine să facem o explorare în zonă. Am încercat să identificăm poluatorul, am văzut că îşi făcea datoria la modul serios, drept urmare nu am avut reţineri să îi aprob transferul în primărie, dar nu este şef de Direcţie, este domnul Adrian Bere, director interimar al Direcţiei de Mediu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.