Cine au fost campionii Marelui Premiu al Timișoarei la automobilism

Cine au fost campionii Marelui Premiu al Timișoarei la automobilism

0
DISTRIBUIȚI

raliu21_resize

Marele Premiu al Municipiului Timișoara a avut loc în acest sfârșit de săptămână pe platforma Molandys din Calea Șagului, la ieșirea din oraș. Competiția desfășurată sâmbătă și duminică a contat pentru etapa a III-a Campionatului Județean de Automobilism organizat de ACR Timiș. De asemenea, tot în acest final de săptămână a avut loc și etapa a II-a pentru piloții de karting.

Cel mai bun timp de etapă în clasamentul open l-a avut Zoltan Szorad, care a concurat cu un Renault Clio la clasa 2.


Timpul său a fost 02:07:03, cu care l-a devansat pe campionul en-titre, Alexandru Krepelka. La clasa 3, Krepelka s-a impus cu 02:09:93 cu al său Peugeot 250GTI, urmat de Alexandru Borlovan și Alin Lăpădușă. La clasa 2, Zoltan Szorad a fost urmat de Raul Tudoreanu și Daniel Preunca. Clasa 1 a fost câștigată de Bogdan Gherga, care a scos un timp de etapă de 02:14:40 cu o Honda CRX și a fost urmat în clasament de Zoltan  Martincsek și Raul Tudoreanu. Au participat două echipe, Schoko Baroque Racing, primii clasați, și Sport Master Year 2013.

La clasa specială feminină s-a impus Mihaela Herceaga cu un Peugeot 206, care a scos un timp de 02:37:96, urmată de Diana Iordache și Anna Maria Stanciu. La debutanți, Darco Pelici a fost din nou cel mai bun, pe locul doi s-a clasat Angelo Schuldesz, iar pe trei, Mihai Preunca. La juniori a concurat doar Adrian Marcovici. A doua etapă din campionatul județean de karting a reunit trei piloti. La clasa SuperSport Seniori a câștigat Denis Gherle, urmat de Victor Nagy și Isabela Isac, iar la clasa SuperPuffo a concurat doar Nagy Victor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.