Clădirea Direcţiei Fiscale are nevoie de o sfinţire: după liftul „invizibil”, a...

Clădirea Direcţiei Fiscale are nevoie de o sfinţire: după liftul „invizibil”, a venit atacul intemperiilor

3
DISTRIBUIȚI

Directia-Fiscala-a-Municipiului-Timisoara-7

Clădirea Direcţiei Fiscale din Primăria Timişoara pare să fie blestemată. Cu puţină vreme în urmă edilul şef  Nicolae Robu dezvăluia că deşi municipalitatea a plătit un lift firmei Biju care a realizat lucrările de renovare a clădirii, echipamentul nu a fost instalat.  La doar o zi după anunţul şoc, firma a dus liftul în curtea primăriei, însă nici până azi nu l-a montat.


Dar aceasta nu este nici pe departe cea mai mare problemă legată de clădire. Cei care îşi plătesc  taxele şi impozitele beneficiază de o atmosferă romantică, având în vedere că în sediul Direcţiei Fiscale… plouă. Întrebat despre această problemă primarul a spus că nu ştie nimic, însă a precizat că dacă lucrarea încă se află în garanţie firma va fi nevoită să facă lucrările de reparaţii.  Viceprimarul Traian Stoia a spus că „firma Biju e obligată să facă reparaţiile necesare pentru că faţada e în garanţie contractuală.  Trebuie reparată, este treaba constructorului să repare, nu putem închide Direcţia Fiscală. O să se desfăşoare activitatea mai greu în zilele în care plouă”. Șeful Direcției Fiscale, Adrian Bodo, a declarat că „problema nu e deloc nouă. Câteodată mai plouă pentru că peretele e prost construit, e înclinat. Noi chemăm firma să repare. Am mai chemat-o de nenumărate ori”. Legat de lift, Bodo s-a plâns că  „de azi dimineață se lucrează în casa liftului și suntem afectați din cauza gălăgiei astfel că ne este greu să ne facem treaba”.

 

3 COMENTARII

  1. eu nu am mai auzit sa faci reparatii la o cladire noua .nu cred ca cei care au contruit burj al arab-ul repara cladirea la fiecare ploaie.este vai de noi daca vine un cutremur de 5.5-6 grade pe richter ,cred ca 70% din cladirile care vor pica ,vor fi cele construite dupa 90 .

  2. da…blestemul lui BODO ! ca si-a batut joc de angajatii pe care i-a dat afara in 2010…fara sa le respecte nici un drept…iar acum dupa 2 ani si ceva de atunci,nu se stie cu sustinerea cui ( gurile rele spun ca scuteste niste frati de impozite si taxe,ca cica au multe firme ) angajatii pierd procesele la Timisoara,din cauza judecatorilor corupti…culmea in acelasi dosar, aceeasi cauza, in procesul intentat de Sindicat,politia comunitara si angajatii din primaria Timisoara castiga,iar cei de la Directia Fiscala,Serviciile de Inspectie Fiscala Pers Fizice si Juridice pierd procesul…la fel procesele individuale…pana acum au pierdut aproape toti…cu exceptia doamnei B. D. care a castiagt procesul, dupa multe tegiversari a fost reangajata de BODO ,dar a fost pusa sa faca CURATENIE ATENTIE !!! adica sa faca si pe femeia de serviciu… si pt ca a refuzat de vreo 3 ori,a fost la comisia de disciplina si data afara de catre acest individ …ca om nu poate fi numit ! si toate astea ca sa demonstreze ca el este cel mai tare !!! si-a tinut toate pilele la DFMT desi trebuiau disponibilizati inca din 2010… DNA doarme ? asadar BODO sa stii ca Dumnezeu nu doarme !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.