Concerte şi petreceri în weekend

Concerte şi petreceri în weekend

0
DISTRIBUIȚI

pressalertparty

Joi, 4 aprilie, amatorii de concerte au parte de recitaluri cu Nomega şi Kultika la clubul Daos (10 lei), Emeric Imre la clubul Life!Pub (15 lei), Pseudonym la Scottish Pub, Chris Iacob la The Note Pub ;i The Blues Doctors la Cucaracha Pub.

Vineri,  5 aprilie, la Jazz Office are loc un concert cu Mircea Bunea Trio (gratis), la Snake cântă Ora H (10 lei) iar amatorii de folk au parte de un recital cu Magda Puskas la Porto Arte.  Amatorii de petreceri se pot delecta cu Groove Salad Party cu Beat Bang (Live), DJ Leizaboy şi DJ Elementrix la clubul Daos, în timp ce la Setup Venue are loc Ruff Tuff cu  JTR, Klein, Beepo, Dr.Dan, Bibanu.


Amatorii de muzică electronică sunt invitaţi la Zambara unde mixează Adrian Eftimie şi Eless, iar la Arad, la clubul Nerv va avea loc un concert cu timişorenii de la Desant.

Sâmbătă, 6 aprilie, la Daos Club are loc un concert cu Trooper (15 lei), la Snake e concert Florian & Levi, iar la clubul Play e concert cu Maryliss. Amatorii de underground au parte de un eveniment cu Franz Nicolay (în deschidere: Grave for Sale) la Atelier DIY, iar la Setup Venue are loc lansarea albumului Trailer cu Doc (15 lei). Pentru amatorii de muzică house, la clubul Arqa se desfăşoară un party cu Chris Simmonds (S.U.A.), Angel şi  Piciu.

Duminică, 7 aprilie, la Porto Arte, de la ora 20 are loc un concert Mircea Baniciu şi Josef Kappl (25 lei).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.